Aquesta setmana es compleixen 1000 números del setmanari d’informació comarcal Notícies

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 30 de novembre de 2012 .
Etiquetes:

1000 setmanes han passat des d’aquell primer número del Notícies. “El Dinosaurio Vuelve”, deia la seva portada. Moltes lletres s’han ajuntat en aquestes pàgines per a contar el que en aquestos 7.000 dies ha anat passant per esta terra.

“Hem assistit a la gestació de nombrosos projectes, molts dels quals s’han anat materialitzant; altres s’han perdut pel camí. Hem sigut testimonis de la transformació dels diferents pilars econòmics de la zona. No ha estat fàcil escriure alguns se’ls successos que ens han tocat viure; però hem tingut molt de goig de ser els missatges de bones i grans notícies. Ha plogut molt des d’aquelles primeres fulles. Fins i tot ha nevat molt, molt més que aquesta setmana. Però allí hem estat: quant la secà ofegava la terra i quant l’aigua s’emportava els ponts. Quant les neus ens deixaven incomunicats i quant s’obrien noves vies de comunicació amb la arribada, també ací, d’eixes ferramentes que ens arrimen més a tot el mon. Hem volgut estar al seu costat en la festa i en la celebració. Però també hem anat junts en la protesta i en la reivindicació”, apunten fonts de la redacció del setmanari,

Des del primer moment “hem volgut nugar el nostre destí al d’aquesta comarca. Aquest llogaret on la vida sol passar tranquil.la; on la preocupació constant per que cada cop som menys, i més grans els que quedem, ens fa cavil.lar sovint de quin color està pintat el futur dels nostres pobles. On les preocupacions darrerament augmenten en veure com els retalls i incompliments ens estan complicant, encara més, el nostre dia dia. Però on sempre hi han espentes, conjuntes o particulars, que confirmen que hi ha molta gent cabuda i emprenyada en que ací hi ha futur”, asseguren.

“I és ací on volem continuar estant. Donant la benvinguda als nous veïns, acomiadant aquells que se’n van anant. Cremant cicles amb tots vostès, i esperant que aquestos 1000 sols siguen el principi d’un camí, per a tots, planet”, conclouen des del Notícies.

Més informació: