Casa Milloro, El Faixero, Mobles Ernest i José Ferrer premis del comerç 2012

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 30 de novembre de 2012 .
Etiquetes: ,

Aquest dijous es feia pública la llista de guardonats de la X edició de la Festa del comerç. Les sales gòtiques de l’Ajuntament de Morella seran el marc, aquest dissabte, del lliurament d’aquestos premis. Ahir es donaven a conèixer. El director d’Els Ports Ràdio, Ricardo Querol, va ser l’encarregat d’anunciar els guardonats, després de la decisió dels representants de les entitats que promouen aquesta cita, que va nàixer ja fa 10 anys per ressaltar la indiscutible importància del comerç en la economia de la ciutat de Morella i el seu servei com generador de vitalitat del poble.

Compra al teu poble, tots ens sortim guanyant, és el lema d’aquesta campanya, per què segons assegurava Querol “sempre hem cregut que ací, el que ens passa a uns, ens passa a tots”.

En aquesta edició, Casa Milloro rebrà el Premi Comunicacions dels Ports “Establiment amb Història”. Una tenda de fils i paqueteria que va començar a donar servei en 1942, i encara avui continua donant servei als veïns, com Fils i Colònies, encara que per a molts sempre serà Casa Milloro.

El Premi Comunicacions dels Ports al Disseny i Innovació, recau en Mobles Ernest, que ha renovat del tot el seu establiment, oferint una mirada nova basada en un disseny actual i novells.

El Premi Comunicacions dels Ports a l’Empresa Emprenedora, és enguany per al Faixero. Si l’Hotel el Faixero ja va ser una iniciativa amb molta empenta, ara la família Deusdat ha ampliat amb un edifici que conjuga la tradició, l’experiència i la innovació. El Faixero Evolució.

El Premi Comunicacions dels Ports Esforç i Dedicació, recau en José Ferrer, del Mesón del Pastor. Ara amb 69 anys ja està jubilat, però encara assessora als seus relleus al front d’un establiment que va inaugurar en 1975.

Els premis es lliuraran dissabte a les 20’15h, en les sales de l’Ajuntament de Morella. Prèviament es portarà a terme el sorteig dels més de 70 regals que han donat els comerços de la zona, en aquesta campanya.

Més informació: |