La Festa del Comerç reconeix a tres establiments i a José Ferrer ‘El Mesonero’

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 1 de desembre de 2012 .
Etiquetes:

Les sales gòtiques de l’Ajuntament de Morella van acollir aquest dissabte el colofó de la festa del Comerç d’Els Ports Ràdio. Primerament es va celebrar el sorteig dels més de 70 regals en els que els establiments participants han volgut obsequiar als seus clients. La llista dels números premiats es podrà consultar a comarquesnord.cat, i també en els comerços col.laboradors.

Els afortunats que tinguen alguna de les paperetes premiades tindran que passar per Els Ports Ràdio per recollir el val que el reconeix com a guanyador. Després ja podrà anar a la tenda a recollir l’obsequi.

Després del sorteig que es va realitzar enguany amb un sistema informàtic, tindria lloc el lliurament dels premis Els Ports Ràdio 2012. L’alcalde, Rhamses Ripollés, va destacar que “la suma d’esforços del comerç de Morella és fonamental per a continuar millorant la ciutat”. Per la seva banda la delegada de l’àrea de comerç d’Assetmico, Maria José Guimerà, agraïa a tots els establiments que han col·laborat en la iniciativa la seva participació, i els convidava a posar les tendes ben boniques de cara a la campanya de Nadal.

L’acte es tancaria sortejant entre els presents dos capses de Regala Morella, de 20 i 30 euros, la campanya que ha llançat el Patronat de Turisme per estos Nadals. La festa del Comerç està organitzada per Comunicacions dels Ports, amb el recolzament de l’Ajuntament de Morella i Asetmico.

. Vídeo . Casa Milloro, El Faixero, Mobles Ernest i José Ferrer Premis Els ports Ràdio 2012

Més informació: