El Casal Jove torna a obrir les seues portes i augmenta l’oferta per a joves en este mes de desembre

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 3 de desembre de 2012 .
Etiquetes:

El Casal Jove de Morella ha tornat a obrir les seues portes este cap de setmana, amb l’objectiu de ser un espai de treball i diversió per als adolescents de Morella. Éste és un centre de referència per a la joventut morellana, que pot realitzar nombroses activitats.

La regidora d’educació, Palmira Mestre, afirma que “el Casal Jove de Morella és un espai de treball, reunió i diversió i, un centre de referència per a la joventut morellana”.

El sector d’edats que comprén el centre és ampli, ja que pretén acollir els joves que són majors per a anar al club, però xicotets per a anar als bars. D’esta manera, Mestre apunta que l”’Escola Infantil gratuïta, el club i el Casal Jove són tres espais educatius que ajuden a conciliar la vida laboral de les famílies i que comprenen una franja d’edat des dels 0 als 18 anys”.

L’horari del Casal Jove serà de 17:30 a 20 hores i obrirà durant més de vint dies, en estos mesos de desembre i gener. Esta setmana i la pròxima, ho farà de dimecres a diumenge i en el període de vacacions escolars de Nadal, ho farà els dies 21, 22, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre i, el 6, 9, 11, 12 i 13 de gener.

Més informació: