Massalió s’emporta un partit de locos en l’últim minut (5-4)

comarquesnord.cat . Queretes . diumenge, 2 de desembre de 2012 .

Massalió va protagonitzar aquest diumenge el partit més apassionant de la jornada. Un partit en el que va haver 9 gols i que va acabar en victòria local (5-4). 3 punts a costa d’un Escatró que va tindre a Iván com la referència a l’atac, i que va ser capaç de fer els 4 gols de l’equip visitant. Victòria del Massalió en remuntada inclosa, i amb desenllaç espectacular, ja que Cano va ser l’autor del gol que deixava els 3 punts a casa en l’últim minut de partit. El partit va ser una autèntica festa. I això que la cosa es posava força complicada. Al minut 2 de partit, Escatró feia el primer gol (0-1) contrarestat per Chema al minut 12 (1-1). Abans del descans, però, novament Iván va posar en evidència a la defensa local i va posar un còmode (1-3). Però el Massalió no es va arrugar i arropat per la seua afició va fer una gran segona part. José Carlos va reduir distàncies al minut 50 (2-3), i Andrés va posar l’empat (3-3) quatre minuts després. Iván va donar oxigen per als visitants (3-4) poc després, encara que novament Chema va posar l’empat (4-4) en el minut 64. Poc després, el Massalió es va quedar amb un home menys per l’expulsió de Nacho per roja directa. Encara així, a falta d’un minut per al final, Cano va posar el 5-4 definitiu. Festa i alegria per a l’afició de Massalió, que una setmana més va ser de 10.

Segons va dir Moisés Royo, entrenador del Massalió, “va ser un partit espectacular. Es pot dir que en només 10 minuts teníem un resultat molt en contra. L’equip va arribar al descans una mica tocat. Vam tindre moltes oportunitats abans d’acabar la primera part, però no vam fer gol. I al descans vam dir que es podia guanyar, que les ocasions estaven allí”. I els gols a la segona part van arribar, i molt prompte. “L’equip va seguir creant ocasions i vam fer gols. I inclús amb un home menys, vam tindre les nostres ocasions i vam saber guanyar el partit”. Segons Royo, va ser “un partit que no t’ho creies. A banda de que es va guanyar, veure 9 gols és molt majo. El partit l’hagués pogut guanyar tant ells com natres”. L’entrenador del Massalió va reconèixer que “la parada del calendari no ens ha anat gens bé, i esperem recuperar el ritme de cara a les pròximes jornades”. De fet, Massalió recupera aquesta setmana el partit contra el Lécera, que es va haver de suspendre per les inclemències del temps. Per tant, Massalió no descansa per al pont, i de cara a la setmana següent tindrà un partit importantíssim contra el Samper.

Amb aquesta victòria, el Massalió es manté en l’última posició però suma 6 punts, quan la distància amb el Nonasp ara es retalla a només 2 punts. A més, Massalió és l’equip del grup que ha disputat menys partits del seu grup. Els pròxims partits, contra Lécera i Samper, els jugarà a casa.