El nou disseny de Mobles Ernest és premiat a la Festa del Comerç

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 3 de desembre de 2012 .

Mobles Ernest, la tenda de mobles de Morella, s’ha caracteritzat sempre per la qualitat, primeres marques, darreres tendències en moble, i atenció personalitzada. Des de l’assessorament al muntatge, el primer moment de la compra fins la instal·lació final. En el darrer any, la imatge de Mobles Ernest, ha canviat, sense canviar la seva filosofia. El seu disseny atrevit, combinant els blaus amb les pedres dels històrics arcs, i aprofitant el forat de l’escala per connectar totes les plantes de la tenda amb passadissos de cristall, li ha conferit una imatge nova, impactant. Una aposta, que com en el mateix producte que ven, té al disseny com a protagonista. Aconseguint obrir més espais, i fins i tot obrir-se a dos carrers.

Mobles Ernest dona servei a aquesta zona des de 1947. Primer la tenda es va ubicar al carrer Electra. Cap a 1967, Ernesto, s’instal·laria definitivament on està ara. Precisament on abans va estar, la companyia Electra, i on encara antes, ací es trobaven les quadres per als cavalls de una afamada Fonda.

Els darrers 24 anys, Elena Mestre, ha continuat el negoci que va començar son pare. La llavada de cara de l’establiment, ha estat una aposta valenta, una inversió lloable en un temps complicat.

Mobles Ernest ha complert 65 anys, però està més jove avui del que ho havia estat mai. El Premi Comunicacions dels Ports a la Innovació i Disseny, és enguany per a Mobles Ernest.