Morella celebrarà el II Màster de Tennis aleví i infantil, durant el pont de desembre

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 4 de desembre de 2012 .
Etiquetes:

Els veïns i veïnes de Morella podran tornar a gaudir del millor tennis de la Comunitat Valenciana, en les categories aleví i infantil. Entre els dies 6 i 9 de desembre, les millors raquetes d’estes edats protagonitzaran el II Màster Ciutat de Morella. Un esdeveniment que es va realitzar per primera vegada el passat any i que va ser un gran èxit.

El regidor d’esports, Amadeu Bordàs, anima els veïns i veïnes de Morella a què “acudisquen al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I, perquè els jugadors que participaran en el Màster tenen un gran nivell i faran gaudir a aquells a què els agrade el tennis”. A més, agraïa la col·laboració d’un veí de la localitat, que s’ha encarregat de mitjançar amb la Federació Valenciana de Tennis i de coordinar l’esdeveniment.

En el torneig participen les millors raquetes de cada província de la Comunitat Valenciana, en cada categoria. El sistema de competició és Round Robin, típic de les competicions de Màster de professionals. En ell, hi ha dos grups de quatre tennistes en cada categoria i, després de la lligueta, els dos millors de cada classificació accedixen a les semifinals. A més, durant el torneig també es realitzarà un clínic, perquè els veïns de Morella puguen practicar este esport junt amb entrenadors i participants en esta competició.

Cal recordar que per a poder practicar el tennis en el Centre Lúdic i Esportiu Jaume I, el passat any es van realitzar les tasques de condicionament de la pista necessàries. Unes actuacions que van consistir en la millora de la superfície, el marcatge de les línies que delimitaran el terreny de joc i algunes actuacions complementàries per a augmentar la visibilitat.

Més informació: