Canvia el sentit de circulació a dos carrers de Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . dimecres, 5 de desembre de 2012 .
Etiquetes:

A les darreres jornades, s’ha canviat a Vilafranca el sentit circulatori de dos vials de la població. Es tracta de dos carrers que desemboquen a l’Avinguda de Castelló i que a partir d’ara, un servirà per entrar a l’Avinguda i l’altre per a eixir d’ella. Es tracta de dos carrers estrets i en el que era complicat mantenir els dos sentits direccionals sense que es produiren problemes i embussos.

Fins ara, al carrer Juan Pablo Climent es podia accedir des de l’Avinguda de Castelló per tal d’accedir a la Plaça Constitució, al Poliesportiu o a les Escoles. Amb el canvi, aquest carrer servirà per tornar a l’Avinguda. En canvi, el carrer Sagrat Cor era de doble sentit i es converteix en un vial al que es pot entrar per l’Avinguda, però no eixir.

Amb aquest canvi es pretén una millor circulació en aquesta zona de Vilafranca. El carrer Sagrat Cor és especialment conflictiu a les festes d’Agost i al tindre només un sentit, s’espera reduir els problemes. Cal destacar, que tant un carrer com l’altre, a partir dels seus creuaments amb el carrer Joan Baptista Penarroja, tornen a ser de doble direcció.

Als primers dies de funcionament d’aquestos canvis de direcció, es produeixen errades i distraccions d’alguns conductors, que acostumats als antics sentits, encara passen per aquestos vials com solia ser habitual. Es demana paciència i precaució fins a que tothom tinga assimilats aquestos canvis. També es demana, per suposat, que la gent els tinga en compte i es complixca.

Aquestes decisions van ser adoptades per l’Ajuntament de Vilafranca en la Comissió d’Obres i Urbanisme i han estat ja posats en pràctica amb el canvi de senyals en aquestos carrers.

Més informació: