El Cinctorrà goleja al Vall d’Alba i suma 33 punts en 11 partits

El C.E. Cinctorrà recuperava aquest dijous 6 de Desembre el seu partit pendent amb el Vall d’Alba al Pla de Mig Ull. Nova victòria per a l’equip de Dani Blanch que golejava el seu rival per 5-1. Un partit que no va ser fàcil al principi, però que en poc més d’un quart d’hora, el Cinctorrà sentenciava amb 3 gols. Amb el triomf el Cinctorrà és més líder de la lliga, sumant 33 punts en 11 partits.

El partit començava amb un Cinctorrà que dominava la situació i un Vall d’Alba disposat a plantar cara. Els visitants intentaven tocar el baló i buscar la porteria de Christian. Al Cinctorrà, al primer quart d’hora li costaria trobar l’àrea del Vall d’Alba. Un fet anecdòtic ja que a partir del minut 15 el Cinctorrà encarrilaria el partit amb el 1-0, marcat per Iván Roda amb un fantàstica jugada personal. Al minut 20, arribava el segon per als locals, marcant Altaba un golàs amb un potent xut des de la frontal de l’àrea. Amb el 2-0, el Cinctorrà passaria a controlar el joc per complet i al minut 32, Albert Ferrer aconseguia el 3-0, després d’una jugada assajada al llançament d’un còrner. Amb el 3-0 acabaria la primera part.

A la segona, el Vall d’Alba escurçava distàncies al marcador. Els visitants aconseguien el 3-1 al minut 55 i apretarien bastant en algunes fases d’aquest segon temps. Al minut 75, David Temprado lograva el 4-1, de cap a centre de Mampel i un minut després, al 76, Mampel tancava el marcador amb el 5-1 en una jugada personal.

Amb aquest resultat, el Cinctorrà continua sumant els seus partits per victòries. Ara, 11 de 11 i un total de 33 punts per ser el líder indiscutible de la 2ª Regional. El diumenge 9 rebrà la visita del Tírig al Pla de Mig Ull, en un encontre en el que el Cinctorrà s’hauria d’imposar sense problemes.

FITXA TÈCNICA:
Alineació C.E. Cinctorrà: Christian, Adrián, Pau, Delfín Náger, Albert Guardiola, Mampel, Albert Ferrer, Hicham, Altaba, Carlos Ripollés i Iván Roda. També van jugar Guillermo, David Temprado, Dani Artola i Rubén Traver.
GOLS: 1-0 min. 15 Iván Roda; 2-0 min. Altaba; 3-0 min. 32 Albert Ferrer; 3-1 min. 55; 4-1 min.75 David Temprado; 5-1 min. 76 Mampel