El Morella torna a guanyar a domicili i segueix creixent

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 9 de desembre de 2012 .

El Morella FC continua la seua línia ascendent i tornaria a guanyar a domicili en una visita molt complicada a Càlig. Partit molt seriós dels morellans que aplegaven a Càlig amb pocs efectius, sense poder completar convocatòria. Però fent un gran partit, a pesar del vent que dificultava el joc.

El conjunt morellà va estar molt sòlid en totes les facetes i en tots els trams del partit.
La primera part va estar molt equilibrada, amb ocasions per als dos equips. En aquest període, els morellans van tenir el vent en contra, però aguantarien molt bé la pressió local. A més, produirien també molt de perill al contraatac. Es van alternar les ocasions, però el marcador no es mouria.

A la represa es decantaria l’encontre. El Morella marcaria els seus dos gols en el primer quart d’hora de la segona meitat. El gol que obria la llauna aplegaria amb una assistència de Josema a Jordi que definiria amb una bonica vaselina. El segon de Jordi va tenir algo de fortuna amb una falta frontal amb un fort xut que es va ajudar del vent per a sorprendre al porter local. A partir d’eixe moment, en un fet impropi del nostre futbol regional, els morellans no patirien pel marcador. Van controlar molt bé l’encontre i, fins i tot, haguessin pogut ampliar l’avantatge. Ho van fer amb joc solvent i agradant al públic local. Al final, 0-2, segona victòria consecutiva a domicili i, de nou, en un camp complicat, després de la visita la setmana passada a L’Alcora.

La propera jornada, partit molt important, al rebre la visita del Benicense, rival directe i esperant trencar la ratxa negativa a casa. És molt important sumar punts com a local a la Fàbrica, sent de moment l’assignatura pendent després d’estes grans victòries com a visitant.

MORELLA FC: Dídac, Pau, Monfort, Bellvís, Puig, Héctor, Jordi, Josele, Serret, Bonet i Josema. També van jugar Carles i Florín.

GOLS: 0-1 Jordi (53′) i 0-2 Jordi (62′).