El Valderrobres escala a la 2ona posició després de guanyar al Torrecilla (0-2)

comarquesnord.cat . Torrecilla . diumenge, 9 de desembre de 2012 .

Valderrobres no va fallar en el seu desplaçament a Torrecilla (0-2) i escala fins a la 2ona posició després de recuperar el partit suspès que tenia de la jornada 5. Victòria molt important per als de José Vicente Rebullida, sobretot de cara a la classificació, marcant una distància de 3 punts amb el Castellseràs i el Calanda. El pitjor rival que va tindre el Valderrobres sobre el camp va ser el propi camp. Superfície de terra, molt dur, i jugant amb unes pilotes que feien uns vots estranys. Encara així, els del Matarranya van buscar controlar el mig del camp. Tot i les primeres envestides del Torrecilla, sobretot buscant la contra i les pilotes parades, el Valderrobres es va fer amb el mig del camp i començà a generar perill a la porteria rival. El primer gol va arribar al minut 38, obra de Borja, i d’alguna forma aquí es va acabar el partit. De fet, i només quan es portaven jugats 5 minuts de la segona part, Jorge va posar el segon i donava la tranquil•litat als visitants. Els de Rebullida van buscar el tercer, però no el van trobar. El rival, en canvi, no va generar gens de perill, i pràcticament en només dos ocasions van arribar a passar de mig del camp. Victòria important del Valderrobres, que no afluixa, i que diumenge tancarà l’any amb un nou Valderrobres – Torrecilla. ‘A priori’, partit factible i força fàcil.

José Vicente Rebullida, entrenador del Valderrobres, “va destacar que ‘a priori’ podia ser un partit bastant complicat, sobretot per les dimensions del camp, però només vam patir durant els primers minuts”. L’entrenador del Valderrobres va afegir que “el camp estava molt dur, era impossible conduir la pilota, i estem habituats a una superfície diferent”. Rebullida va reconèixer que “al filo del descans, amb el gol, vam estar molt més tranquils. I només 10 minuts després del descans vam ampliar el marcador i allí es va acabar el partit”. Amb el marcador a favor, Rebullida va destacar que “vam buscar el tercer gol, però no va arribar”. En canvi, i pel que fa al rival, “van tindre alguna contra a la primera part, però crec que l’aspecte físic va marcar molt. Anaven justos de gent, no deuen treballar tant i la distància entre els dos equips es va fer notar”. La victòria canvia una mica la zona alta de la classificació, posant el Valderrobres a la segona posició. Per a Rebullida, “la veritat és que era un partit molt important de cara a la classificació. Li portem 3 punts al Castellseràs, i això és el més important”. Ara, Valderrobres tornarà a jugar contra el Torrecilla. Això sí, amb la mirada posada a Teruel, que rep diumenge a Castellseràs, i que pot gairebé confirmar quins seran els 4 equips que entraran a ascens.

Amb aquesta victòria, Valderrobres es posava segon classificat amb 28 punts, empatant amb el Cretense. El Teruel B és líder més escapat, i per baix trobem al Calanda (amb un partit menys) i el Castellseràs amb 25 punts. Una derrota del Castellseràs a Teruel quasi que confirmaria els quatre equips que tindrien plaça per a jugar l’ascens.