El Vilafranca suma tres punts més al Serrito guanyant al Vall d’Alba

comarquesnord.cat . Vilafranca . diumenge, 9 de desembre de 2012 .

El Vilafranca derrotava per 2-1 al Vall d’Alba en un extrany partit disputat al Camp del Serrito. Un encontre marcat per la greu lesió patida pel jugador visitant Àlex al minut 19, en la jugada del gol del Vall d’Alba. El jugador es trencava la tibia i el peroné i era traslladat amb el SAMU a Castelló. Aquest fet obligava a parar el partit durant uns 40 minuts. Abans del descans el Vilafranca capgirava el marcador, aconseguint el 2-1 que seria definitiu. Prèviament i amb el 0-1, el Vall d’Alba desaprofitaria un penal que va ser aturat per David.

El partit començava amb domini altern i poques ocasions de gol, però amb un major domini local. Al minut 19, greu errada defensiva del Vilafranca que aprofita el davanter visitant Àlex per superar a David Vidal i fer el 0-1. En l’acció, el jugador visitant xoca amb el porter del Vilafranca i es trenca tibia i peroné. El joc va estar aturat durant 40 minuts fins que el SAMU atenia al jugador i era traslladat a Castelló. A la reanudació del partit, l’àrbitre xiulava unes clares mans a l’interior de l’àrea vilafranquina. Penal a favor del Vall d’Alba que David Vidal aconseguia aturar. Un minut després, el Vall d’Alba estavellava un baló al travesser.

Però el partit canviaria al minut 33, quan Santos pentinava de cap un baló penjat a l’àrea per fer el gol de l’empat (1-1). Dos minuts després, llançament magistral de falta per part de Miquel que anotava el 2-1. Intensa reanudació del partit, després del llarg paró.

A la segona part, el joc va ser més vistós, encara que el Vilafranca disposaria d’un bon grapat d’ocasions per sentenciar el partit. Destaca un xut creuat de Jesús, un baló al travesser amb posterior remat de Román que la defensa salvava a la mateixa línia de gol i ja al minut 90, excel·lent jugada d’Adrián Fabregat amb llançament al travesser. El Vall d’Alba intentaria empatar el partit i comptaria també amb diferents ocasions, una d’elles amb un davanter a l’interior de l’àrea que es girava i rematava a porta, trobant-se amb el porter David.

Al final, tres punts més per al Vilafranca amb aquesta victòria per 2-1 davant el Vall d’Alba, que el situa amb 16 punts.

Alineació C.F. Vilafranca: David Vidal,Àlex, Héctor, Carlos, Miquel, Santos, Andreu Roig, Alberto, Andreu Vicente, Adrián Andrés i Jesús. També van jugar Edo, Román, Adrián Fabregat i Blas.

GOLS: 0-1 min. 19; 1-1 min. 33 Santos; 2-1 min. 35 Miquel.