Morella tanca el II Màster de Tennis aleví i infantil, que ha comptat amb els millors de la Comunitat

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 9 de desembre de 2012 .
Etiquetes:

Morella ha sigut la capital autonòmica del tennis, durant este pont de desembre. En estos quatre dies, els millors jugadors en les categories aleví i infantil, han disputat el II Màster Ciutat de Morella. Els vencedors del torneig han sigut Sergio Gómez, en aleví, i Dani García, en infantils.

El regidor d’esports, Amadeu Bordàs, destaca la importància de “poder comptar en Morella amb tenistes d’un gran nivell, en un torneig magnífic per a la convivència dels participants i per al públic que disfruta amb estos grans jugadors”. Per això, han oferit les instal·lacions de la ciutat per a albergar futures competicions semblants. També ha agraït la implicació dels organitzadors en este campionat, de la Federació de Tennis, dels entrenadors i dels jugadors.
En el torneig han participat les millors raquetes de cada província de la Comunitat Valenciana, en cada categoria. El sistema de competició ha sigut el Round Robin, típic de les competicions de Màster de professionals. En ell, hi ha dos grups de quatre tennistes en cada categoria i, després de la lligueta, els dos millors de cada classificació accedixen a les semifinals.

Cal recordar que per a poder practicar el tenis en el Centre Lúdic i Esportiu Jaume I, el passat any es van realitzar les tasques de condicionament de la pista necessàries. Unes actuacions que van consistir en la millora de la superfície, el marcatge de les línies que delimitaran el terreny de joc i algunes actuacions complementàries per a augmentar la visibilitat.

Més informació: