Sorpresa al Mig Ull i primera derrota del líder Cinctorrà

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 9 de desembre de 2012 .

La imbatibilitat del CE. Cinctorrà es trencava aquest diumenge, de manera sorprenent amb la visita del Tírig al Pla de Mig Ull. En un encontre en el que els locals marcarien al minut 11 i desenvoluparien un bon joc amb multitut d’ocasions de gol, un mermat Tírig per les baixes acabaria guanyant per 1 gol a 2, gol marcat al minut 90. Després de sumar 11 victòries de manera consecutiva, aquesta és la primera derrota per al líder Cinctorrà.

Li va fallar la punteria al Cinctorrà, perque ocasions va tindre per solucionar el partit. No ho va fer i un treballador i mermat Tírig acabaria donant la gran campanada al Pla de Mig Ull. El Tírig acudia a Cinctorres en quadre i amb només 12 jugadors, però jugaria amb ordre i moltes ganes.

El partit començaria bé per al Cinctorrà, ja que al minut 11 Fran rematava un còrner amb de cap i marcava l’1 a 0. Un gol que no descomposava el plantejament inicial dels visitants que continuarien defensant-se amb ordre. El Cinctorrà, aprofitant que el Tírig jugava molt tancat, dominaria el joc.

Al minut 31, l’àrbitre vilafranquí Patxi Barreda, que no va estar massa encertat, assenyalava penal al considerar que un defensa del Cinctorrà havia tocat el baló amb la ma. El Cinctorrà va protestar l’acció al considerar que el baló pegava al pit del jugador. El porter Rubén aconseguia aturar el penal. Amb el 1-0 acabava la primera part.

A la segona, el Cinctorrà eixiria molt millor qu a la primera i generaria moltes ocasions de gol. El Tírig es defensava i el seu porter Hassan oferia un recital de parades. Les oportunitats del Cinctorrà es repetien a les botes de David Temprado, Carlos Ripollés, Albert Guardiola, Iván Roda…i es trobaven amb un esplèndid Hassan que les desbaratava totes.

Però al minut 82, arribaria el gol de l’empat. Falta des del centre del camp penjada a l’àrea i el Tírig, en un remat de cap aconsegueix el gol de l’empat. 1-1.

El Cinctorrà, es volcaria totalment buscant el gol de la victòria i fins i tot es farien canvis a la porteria per intentar guanyar el partit. Christian entraria al camp i el porter Rubén passaria a ser davanter. I al minut 90, el Tírig marcava el gol de la victòria aprofitant una gran errada del porter que acabava d’entrar al terreny de joc.

Al final, Cinctorrà 1 Tírig 2, primera derrota del Cinctorrà que continua com a líder amb 33 punts, a 3 punts del Benassal que en suma 30.

Alineació C.E. Cinctorrà: Rubén Traver, Iván Marín, Delfín Náger, Fran, Rubén, David Temprado, Albert Guardiola, Hicham, Alejandro, Carlos Ripollés i Dani Artola. També van jugar Altaba, Christian, Albert Ferrer i Iván Roda.

GOLS: 1-0 min. 11 Fran; 1-1 min. 82; 1-2 min. 90