Un penal inexistent condemna un Massalió (0-2) que va merèixer més

comarquesnord.cat . Massalió . diumenge, 9 de desembre de 2012 .

Massalió va disputar dissabte el partit aplaçat de la jornada 11 contra el Lécera, partit que va acabar amb victòria visitant per (0-2). Al llarg del partit van passar moltes coses, i un penal inexistent a inicis de la segona part va condemnar un equip que segurament va merèixer molt més. Durant els primers 45 minuts va haver molta igualtat al camp. El Lécera jugava amb el vent a favor, i això li donava certes facilitats per a arribar a la porteria local. De fet, el porter va ser un dels grans protagonistes de la primera part, així com també el conjunt defensiu del Massalió, que va estar molt ben posat al camp i va controlar els atacants visitants. A la segona part, la història va canviar. Quan només es portaven jugats 4 minuts, l’àrbitre va pitar penal a l’àrea del Massalió, una jugada molt protestada per l’afició i l’equip de casa. El penal només el va veure ell, perquè fins i tot l’equip visitant es va sorprendre. Canvi de criteri de l’àrbitre, que en la primera part sí que es va menjar un clar penal a l’àrea del Massalió que hagués pogut suposar inclús la targeta roja. Lécera va aprofitar la pena màxima (0-1), i això va fer créixer els visitants i decaure els locals durant uns minuts. Encara així, Massalió es va refer i va tindre alguna que altra ocasió per a poder empatar. Però el que són les coses. Una acció innocent de Ribera va suposar la segona targeta groga i l’expulsió del jugador del Massalió. Encara així, Massalió va cremar totes les naus. Lécera va matar el partit en el minut 89 (0-2).

Moisés Royo, entrenador del Massalió, va explicar que “lo camp estava ple i hi havia molta gent al camp”, i va afegir que “la primera part va estar molt igualada. Los dos equips van tindre bones ocasions. Ells jugaven a favor del vent a la primera part, i a natres mos costava entrar amb facilitat a la porteria rival. En defensa també vam estar molt bé, molt ben posats al camp”. Pel que fa a la jugada polèmica del partit, Royo va dir que “tots vam veure que no era penal”, mentre que “en altres jugades sí que l’hagués pogut pitar”. L’equip també va notar l’expulsió innocent, encara que “vam tindre alguna ocasió per a empatar el partit”. En quant al partit, l’entrenador del Massalió es va mostrar molt content per la imatge dels seus jugadors. “Va ser un partit molt bo, i crec que Lécera és l’equip que més bé ha jugat aquí al nostre poble. Sí, es va perdre, però va ser un partit que s’hagués pogut traure alguna cosa important”.

Amb la derrota, el Massalió se manté en l’última posició amb 6 punts. Aquest mateix diumenge, els de Moisés Royo tornaran a jugar a casa. Ho faran contra el Samper de Calanda, ‘a priori’ equip de la seua lliga. Encara així, del partit se’n poden traure moltes prèvies, ja que degut a les lesions i les sancions, Massalió anirà carregat de baixes.