Ajust d’horaris, i transport a demanda, solucions per a millorar el transport públic als Ports

comarquesnord.cat . Todolella . dijous, 13 de desembre de 2012 .
Etiquetes: ,

El secretari general d’infraestructures, Victoriano Sanchez, s’ha reunit aquest mati amb alcaldes de la nostra comarca, per tal de consensuar les accions que milloren la interconnexió dels pobles amb Morella, en el servei de transport públic. La reunió s’ha celebrat a Todolella, i era la continuació de la que es va encetar a Castelló amb la Consellera d’Infraestructures Isabel Bonig.

La solució que ofereix la Conselleria per a millorar el servei de transport públic passa per ajustar més els horaris dels autobusos que van dels pobles a Morella amb el que surt des de la capital dels Ports a Vinaròs i Castelló.
Sànchez afirma que “la solució passa per retardar 10´ la sortida dels autobusos dels pobles de la comarca i avançar 10′ la sortida del autobús de Morella, en lo qual s’estalvia un temps d’espera de 40′”
També s’ajustarà el horari del transbordo a Xert per a la gent que va a Vinaròs.

Altres mesures que s’estan estudiant passen per crear un transport a demanda, be siga utilitzant el transport escolar que té alguns impediments legislatius que es creu que es poden salvar, o crear un taxi de 8 places, quin dèficit siag finançat pels Ajuntaments i Generalitat al 50%

Amb aquestes mesures es reduirien els temps d’espera, i s’incrementarien les rutes dels pobles cap a Morella i a L’inrevés.

Altra de les qüestions pendents, com és el servei de transport públic els caps de setmana que Morella reclama des de fa temps, no s’ha tractat en aquesta reunió, ja que no era el motiu de la trobada

Més informació: |