Javier Moliner visita les obres del Ram i parla sobre l’adjudicació a Ripollés-Marín SL

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 14 de desembre de 2012 .
Etiquetes: ,

El president de la Diputació, Javier Moliner, ha visitat esta vesprada ‘in situ’ les obres que s’estan executant a l’Hotel Cardenal Ram de Morella. Ha estat acompanyat dels vicepresidents Andrés Martínez i Francisco Martínez, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, membres de la corporació municipal morellana i representants municipals dels Ports.

Moliner ha parlat sobre l’adjudicació, la qual ha anunciat comarquesnord.cat este matí, a l’empresa familiar morellana Ripollés – Marín. Per al president, l’empresa “ha apostat molt fort per fer d’aquest hotel un gran pol d’atracció turística de la comarca”. També ha apuntat el fet positiu, que defenia el consistori des de fa temps, de tindre adjudicada la gestió abans de la finalització de les obres “l’empresa que porti la gestió i la constructora podran treballar junts en el període final, per adaptar les infrastructures als nous serveis que prestarà l’hotel quan torni a obrir les portes”. Al respecte, Moliner ha apuntat que “esperem que en dos mesos puguem tornar a estar ací per inaugurar-lo”. Altres fonts apunten que podria estar per Pasqua.

Per altra banda, tant Moliner, com Rhamsés Ripollés, han coincidit en la importància de que la gestió es porti des de Morella. Per al president “ningú com una empresa local sap el que es posar en valor tant el patrimoni que suposa este palau, així com apostar per convertir al Ram en una referència”. Per a Ripollés “és una bona notícia que en breu estiga en ple funcionament i qui millor que una família morellana amb experiència per tirar-lo endavant i buscar el millor per a la ciutat”.

El termini d’adjudicació és de 15 anys, tant per a garantir l’estabilitat de l’empresa adjudicatària com per a què es puga amortitzar la important inversió que s’ha compromès a assumir. Als 260.000 euros per a millores, cal afegir 14.520 euros a l’any com a cànon, encara que estarà exempt del seu abonament els cinc primers anys, mentre que els cinc següent solament haurà d’abonar la meitat del cànon oferit. Membres de la família Ripollés – Marín han estat presents en aquest anunci i visita a les obres del Cardenal Ram que en uns mesos gestionaran ells.

Més informació: |