Calaceit guanya Valdealgorfa (3-0) en un partit que n’haguessin pogut caure un cabàs

comarquesnord.cat . Calaceit . diumenge, 16 de desembre de 2012 .

Victòria còmoda del Calaceit davant del Valdealgorfa (3-0) en un partit on els de casa van perdonar massa i hagueren pogut firmar una golejada d’escàndol. I és que com els acostuma a passar aquesta jornada, els jugadors del Calaceit van generar molt de perill i van crear moltes ocasions de gol, encara que en l’últim detall no acaben d’estar encertats. Moltes, moltíssimes, van ser les ocasions que va tindre el Calaceit al llarg dels 90 minuts, arribant amb molta facilitat a la porteria rival. Encara així, el primer gol no es va firmar fins al minut 70. Va ser obra de Kamal, i a partir d’aquí va arribar la tranquil•litat a la banqueta i a la grada. I és que el Calaceit havia desaprofitat fins llavors moltes ocasions per a matar el partit, i a vegades quan es perdona es paga. No va ser el cas, i després de caure el primer, Calaceit va recuperar l’encert golejador i va arrodonir la victòria gràcies als gols de Borja al minut 74 i Miguel Ángel al 85. Victòria còmoda del Calaceit, que se’n va de vacances amb 19 punts i obre bretxa amb Alcorisa, el seu màxim perseguidor.

Segons va destacar el portaveu i membre de la Junta Directiva del Calaceit, David Insa, “el partit es va guanyar i prou. No sé si era el dia dels despropòsits o què. Juguem bé. Tenim moltes ocasions de perill i perdonem molt”. A la segona part “vam seguir generant ocasions, i quan estaves desesperat, va entrar el primer. Després van caure els altres”. Segons Insa, “va ser un partit per a acabar en golejada”, però l’equip està una mica desencertat de cara a porteria. El portaveu del Calaceit va reconèixer que no és una cosa nova. “Teníem baixes importants, i els jugadors que van eixir van fer un paper extraordinari. Però l’últim detall no es fa. No sé si hem de fer les porteries més grans, si estem enemistats amb el gol i les porteries o què”. Segons Insa, “algun dia la truita haurà de canviar, però esperem que arribi prompte, aquest dia”. Pel que fa a les baixes, des de Calaceit s’espera que tots tornin a la normalitat després de reixos. Pel que fa a la definició de l’any fins ara, Insa la considera “rara”.

Amb aquesta victòria, el Calaceit suma 19 punts i s’escapa del seu màxim perseguidor, un Alcorisa que encara no se’l pot donar per mort. Després de Nadals tindrem un derbi entre el Pena-roja i el Calaceit. A priori, els visitants són favorits, encara que en els derbis sempre pot passar de tot. Molta sort als dos.