El Cretense s’emporta els 3 punts d’Alcorisa gràcies a un solitari gol de José Juan (0-1)

comarquesnord.cat . Alcorisa . diumenge, 16 de desembre de 2012 .
Etiquetes:

Victòria molt important del Polideportivo Cretense per a tancar un 2012 pràcticament rodó. Si la passada temporada va ser bona, firmant aquella 5ena posició, aquesta també té molt bona pinta. Ara mateix, el Cretense segueix tercer, empatat a 31 punts amb el Valderrobres i a només un punt del líder, un Teruel que va cedir els primers punts a casa aquesta temporada contra Castellseràs. El Polideportivo Cretense va viatjar a Alcorisa amb les idees clares, conscient de que no seria un partit fàcil i que era de vital importància sumar la victòria. Els cinc equips de dalt pràcticament no fallen, i només es deixen punts en enfrontaments entre ells. Per tant, el Cretense podia obrir una mica de forat amb el Castellseràs. I així va ser. A la primera part, el Cretense va tindre algunes ocasions i es trobava amb certa comoditat al mig del camp. L’absència de Babacar a la línia de la defensa la van aprofitar, encara que Alcorisa també pressionava al mig del camp amb jugadors com Rey i Omedes. A la primera part va haver algunes ocasions, encara que cap dels dos equips arribava amb claredat. Va ser a inicis de la segona part, quan només s’havien jugat 30 segons, quan va arribar la jugada clau del partit. José Juan, d’excel•lent volea, va xutar i el porter d’Alcorisa no va estar encertat. Únic gol del partit que li donava peu i mig de la classificació al Cretense. Després d’aquí, els locals van intentar buscar l’empat. Arribaven gairebé a l’àrea rival, però no tenien facilitats per a xutar i crear perill. Al final, 3 punts més per als de Queretes. I en van…

Segons va destacar Alfredo Fuster, entrenador del Polideportivo Cretense, “el partit va anar bé. Es va aconseguir una victòria molt important, perquè entre aquest partit i el del Calanda de la pròxima jornada va la classificació”. De fet, Fuster va reconèixer que Alcorisa té dos cares, i “em va sorprendre que Babacar, el millor jugador d’ells, va jugar de porter. És un handicap que a natres mos va anar molt bé. I l’he vist jugar a tot arreu”. El gol “va arribar quan portàvem 30 segons de la segona part. Va ser una volea que li va passar per damunt. A partir d’aquí vam aguantar el partit i buscàvem alguna contra, però no vam acabar de matar”. Fuster va afegir que “Alcorisa arribava a l’àrea, però no tenia ocasions per a tirar a porteria. S’ha guanyat, s’ha fet un pas més, i amb el cinquè classificat hi ha una distància de 5 punts. Per tant, com aquell que diu, tenim mig peu l’ascens”. La mirada estava fixada amb el Castellseràs i el Teruel, encara que Fuster va dir que “el més important era que el Cretense guanyés. I així va ser”. Per a la gent de Queretes, “la lliga està molt bonica, i després de Nadals tindrem el partit de Calanda”. Serà un partit complicat i molt important. “És el partit més important que ens queda. Si es guanya ens quedaríem a 3 punts del Calanda i pràcticament estaríem classificats”.

Amb aquesta victòria, el Cretense es manté segon classificat, empatat a 31 punts amb el Valderrobres. Pel que fa al balanç d’aquest tram de la temporada, “satisfacció i molt de compromís”. Després de Nadal tindrem un apassionant Cretense – Calanda, un gran regal futbolístic per a encetar el 2013.

Més informació: