El Pena-roja se’n va de Nadals amb un sac de gols (8-0) en contra

comarquesnord.cat . Calanda . diumenge, 16 de desembre de 2012 .
Etiquetes:

Els números del Calanda ho diuen. 58 gols en només 13 jornades (una mitja de 4,5 gols per partit). A Alcorisa n’hi va fer 8 en la jornada inaugural aquesta temporada, i 8 més a Valdealgorfa al seu propi estadi. Per no parlar del (15-0) que li va caure al Torrecilla en el seu viatge a Calanda. Doncs bé. El Pena-roja ha estat la quarta víctima mortal de les ganes de jugar al toc i del futbol ofensiu del Calanda, un dels equips que té més pegada aquesta temporada i que s’ha convertit en una de grans sensacions i revelacions del grup 4-1 de la Primera Regional. Davant, un Pena-roja apàtic, trist, sense esperit, que quasi no va trenar cap jugada de perill, que no va estar encertat a l’hora de traure la pilota amb els peus i que va abaixar els braços al minut 25 de partit. El Calanda va matar el partit en dos fuetades. La primera, entre els minuts 25 i 35 partit, on va fer els tres gols amb els que s’arribaria al descans. Els altres cinc, en l’última mitja hora de joc. Poc misteri en un partit que es va jugar en dissabte, que deixa al Calanda crescut i el Pena-roja en un forat del que no acaba d’eixir. Que l’etapa 2013 d’aquesta temporada canviï per bé del Pena-roja.

Segons va explicar José de Laris, primer entrenador del Pena-roja, “mai m’havien fet 8 gols. És una derrota molt contundent, però res a dir. El Calanda just guanyador. És un equip molt ofensiu, té un camp molt ample, corren molt, i tenen el millor planter de la categoria”. Laris va apuntar que “anàvem amb la il•lusió d’aconseguir alguna cosa positiva. Però quan vam acabar, tots estàvem emprenyats. No vam donar la cara, no era el que preteníem i un resultat així fa mal a tots”. El tècnic va dir que “el Pena-roja no està. A veure si acaba aquest any, perquè l’equip no va. Hem de buscar fórmules per a reconduir aquesta situació”. Laris va recordar que “vam aguantar bé 25 minuts. Però va caure el primer, és penós, però vam abaixar els braços. Un Pena-roja que perdent (3-0) només fa una falta, i en tot el partit igual em vam fer cinc”. Des de Pena-roja es creu que “físicament estem bé, entrenem molt bé i la gent ho fa molt bé, està motivada, però arriba el dia del partit i tot el que fem en el dia a dia no es plasma o no ens atrevim a fer-ho. Hem de buscar el Pena-roja que vam ser la temporada passada”. Pel que fa a balanç de la temporada fins ara, Laris la defineix com a “decebedora”.

Amb la derrota, el Pena-roja que s’estanca en la 8ena posició amb 10 punts. Per a Reis, en l’esport ens portaran un derbi entre Pena-roja i Calaceit, un partit on des de la serra s’espera canviar la dinàmica i tocar les tecles que enguany no acaben de sonar i que l’any passat van donar tantes alegries a Pena-roja.

Més informació: