El Vilafranca cau en un bon partit al Benedicto XIII de Peníscola

comarquesnord.cat . Peníscola . diumenge, 25 d'octubre de 2012 .

El C.F. Vilafranca caïa derrotat per 2 gols a 0 en la seua visita al camp del Peñíscola. El conjunt local, baixat de 1ª Regional la passada temporada, intenta agafar-li el ritme a la temporada i encara que es troba lluny de les dos primeres posicions és un conjunt sempre complicat i sobretot al seu terreny de joc. El Peñíscola va saber aprofitar millor les seues ocasions de gol per acabar guanyant el partit per 2 gols a 0. El Vilafranca en aquest encontre presentava baixes importants com les de Carlos Pitarch, Pablo, Miquel, Javier o Alberto. Un bon encontre al camp del Peñíscola en el que el Vilafranca disposaria d’ocasions per poder marcar.

El partit començava amb domini del Vilafranca, al que li costava crear perill a les immediacions de l’àrea local. El Peñíscola aprofitava al minut 21 una de les seues poques ocasions per marcar l’1 a 0.
Malgrat aquesta circumstància, el Vilafranca no es va descomposar i intentaría aconseguir el gol de l’empat. Va disposar de diferents oportunitats de gol, amb un llançament d’Adrián Andrés i especialment en una ocasió d’Andreu Vicente al minut 41 i que un defensa del Peñíscola salvava a la mateixa línia de gol. Amb l’1 a 0 a favor dels locals acabaria la primera part de l’encontre.

A la reanudació arribaria la sentència del partit de manera ràpida. Corría el minut 49 quan els locals marcaven el 2-0 que els permetia controlar el partit ja quasi de manera definitiva. El Peñíscola, amb el 2-0 va jugar amb més tranquilitat i disposaria de dues aproximacions clares amb bones intervencions de David. Des d’ací fins al final del partit el Vilafranca adelantaria les línies i va disposar de bones ocasions, encara que faltaria encert per poder marcar. El Vilafranca tancarà la primera volta de la lliga, diumenge que ve al Camp del Serrito amb la visita del Xert, segon classificat a la lliga de 2ª Regional.

Alineació C.F. Vilafranca: David Vidal, Álex, Héctor, David, Blas, Santos, Andreu Roig, Andreu Vicente, Jesús, Víctor Prades i Adrián Andrés. També van jugar Adrián Fabregat i Edo.

GOLS: 1-0 min 21; 2-0 min. 49