FABRA, PAGA JA!!!

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 15 de desembre de 2012 .
Etiquetes:

Residència, Centre de Dia, sindicats agraris, veterinaris, Escola Taller, Centres d’ensenyament de primària i secundaria, associació d’empresaris, agents de desenvolupament, serveis socials , Ajuntament, i resta de col.lectius que formen part de la, recentment constituïda, Mesa d’Afectats pels impagaments de la Generalitat Valenciana, s’han manifestat aquest migdia, amb una sonora caçolada, i amb la lectura d’un manifest que de forma conjunta han llegit els col.lectius afectats.
Els assistents feien saber el seu malestar per la gestió que l’Administració Autonòmica fa dels recursos de tots, amb enganxines on es podia llegir “Rescat a les Persones”, “Fabra Paga o Vete”,”Jo també soc Generalitat, no vull deure a ningú”.

Aquesta era la primera de les iniciatives, que han decidit de forma conjunta emprendre des d’aquest dissabte els afectats pel deute de la Generalitat. Deute, que en molts de casos està ofegant famílies, o complicant la continuïtat de serveis importants.
L’objectiu de la Mesa és unir esforços per a reivindicar estes quantitats pendents de pagament, mostrar la solidaritat amb la difícil situació que travessen els col·lectius i visualitzar la problemàtica per a obtindre respostes. Es calcula que la Generalitat Valenciana deu més de 4 milions a estos col·lectius morellans, una xifra molt elevada tenint en compte que la localitat dels Ports té menys de 3.000 habitants. Moltes d’estes agrupacions estan sol·licitant crèdits per a poder subsistir, que han de tornar als bancs amb interessos. Per això, també s’exigix el pagament d’estos interessos de demora.

Més informació: