L’Esportiu Cinctorrà és proclama campió d’hivern… a la tardor

comarquesnord.cat . La Jana . diumenge, 16 de desembre de 2012 .

Amb un partit davant un rival molt incòmode i en un camp complicat, el C.E. Cinctorrà guanyava per 2-3 i aconseguia proclamar-se com a Campió d’Hivern. Un títol honorífic que demostra el que ha estat la primera volta per al conjunt de Cinctorres, francament fantàstica amb només una derrota en tots els partits que ha disputat. La resta, victòries. A La Jana, el Cinctorrà va tenir moltissimes dificultats, acabant el partit amb 9 jugadors, però va poder guanyar.

El partit va tindre de tot. Molt gols, polèmica, bronca, expulsions, penals…I començava amb un Cinctorrà molt ben plantat que controlava el partit i manava al terreny de joc. Poc a poc, La Jana es llevaria de damunt el domini cinctorrà. Al minut 35, el Cinctorrà reclamaria un penal sobre Albert Ferrer, que l’àrbitre no va xiular. Al minut 39, La Jana marcava l’1 a 0. Falta lateral penjant el baló a l’àrea i després d’una sèrie de rebots, La Jana marca el gol. Una alegría local que duraria només 4 minuts, el temps que va necessitar Alejandro per rematar un llançament de banda i fer l’1 a 1, amb el que acabava la primera part.

A la segona, el Cinctorrà va eixir en busca de la victòria. Després de dues bones ocasions, al minut 60, Mampel marcava l’1 a 2, superant al porter de La Jana. Les coses es posaven bé per al Cinctorrà, encara que el decorat canviaria al minut 70. Mans de Delfín que allunya el baló amb la ma quan es colava a la porteria. Penal i expulsió. El llançament el transformaven els locals fent el 2-2. Al minut 75, acció conflictiva en la que l’àrbitre expulsa després d’una discusió al porter Rubén Traver i a un jugador de La Jana. El Cinctorrà es quedava amb 9 jugadors i La Jana amb 10. Aquest fet obligaria a Dani Blanch a retocar l’equip, tenint que entrar al terreny de joc el porter suplent, Christian.

Amb la inferioritat numèrica, el Cinctorrà continuaria buscant el gol de la victòria i el marcaria al minut 87. Llançament de falta de Iván Marín que rebota al travesser i cau prop d’on estava Dani Artola que de cap marca el 2-3 definitiu. Victòria molt meritòria del Cinctorrà a La Jana per 2-3 en un partit tremendament complicat. El Cinctorrà es proclama Campió d’Hivern i tancarà la primera volta a casa front el Rossell, diumenge que ve.

Alineació C.E. Cinctorrà: Rubén Traver, Albert Guardiola, Delfín Náger, Fran, Rubén, Albert Ferrer, David Temprado, Mampel, Hicham, Alejandro i Iván Roda. També van jugar Altaba, Dani Artola, Christian i Iván Marín.

GOLS: 1-0 min 39; 1-1 min. 42 Alejandro; 1-2 min. 60 Mampel; 2-2 min. 70 (p.); 2-3 min. 87 Dani Artola.