Massalió cau contra el Samper (1-2) en un partit molt igualat

comarquesnord.cat . Massalió . diumenge, 16 de desembre de 2012 .

El Massalió va caure aquest cap de setmana davant la seua afició contra el Samper (1-2) en un partit molt igualat i ocasions a les dos porteries i que hagués pogut guanyar qualsevol dels dos equips. Partit entre dos equips molt similars i que arribaven a la jornada 14 farcits de baixes. De fet, els entrenadors del Massalió i el Samper van tindre els seus minuts i es van haver de vestir de curt. El partit va tindre dos parts similars en quant a ocasions, encara que a la segona es va notar més el físic i va baixar la intensitat. Samper va ser el primer en marcar. Ho va fer al minut 22, obra de Montañés. De fet, el ‘10’ del Samper va ser un dels protagonista, tant per les coses positives com per les negatives. I és que des de Massalió es queixen que el jugador va rebre dos targetes (una a la primera part i una a la segona) però degut a un error a l’hora d’apuntar-les, l’àrbitre no el va expulsar. Al marge d’això, Massalió va tindre les seues ocasions, i una vegada més, Chema va ser l’encarregat de marcar per als del Matarranya quan ja arribaven els minuts de descans. A la segona part va baixar la intensitat, però va ser Massalió qui, en tres ocasions, hagués pogut matar el partit. Per contra, Samper de Calanda va fer el seu segon gol al minut 73, obra de Morales, resultat que ja no es va moure. A partir d’aquí, i amb els dos equips castigats pel físic, van arribar els minuts de tensió entre uns i altres, allau de targetes i desesperació a les bandes. Al final, derrota per la mínima que fa mal a un Massalió que va deixar escapar alguna cosa del partit.

Segons va destacar Moisés Royo, entrenador del Massalió, “va ser un partit molt renyit, i ells van tindre més sort de cara a gol i per això ens van guanyar”. L’equip “estava molt animat. S’arribava i al descans vam acabar amb empat a un. Al descans parlàvem de que es podia guanyar el partit, encara que no va ser així”. Royo va reconèixer que “no acaba de finalitzar l’equip” i va afegir que “vam tindre moltes baixes. En tres ocasions vam arribar molt bé. I crec que el partit el vam perdre natres perquè les vegades que arribem a porteria no calem el gol”. Onze de circumstàncies el de Massalió, amb lesionats i gent en grip durant la setmana. “El problema és que com casi no tens canvis, arribes als 90 minuts molt cansat i quan el físic baixa és difícil resoldre a dalt”. El partit es va tensar i embrutar en els últims minuts, amb allau de targetes a un i altre equip. Era un partit també “molt important, que s’han de lluitar perquè si guanyàvem empatàvem a punts”. La curiositat de la jornada va vindre marcada perquè els entrenadors dels dos equips van acabar vestint-se de curt i jugant per les baixes que arrosseguen uns i altres.

Amb la derrota, el Massalió que es queda cuer amb 6 punts i se li escapa el Samper, que passa a tindre 12 punts. La pròxima jornada, i més tard que els altres, Massalió jugarà l’últim partit del 2012. Ho farà contra el Nonasp, que ara mateix és penúltim classificat amb 8 punts. Una victòria dels del Matarranya permetria escalar una posició.