Mont-roig celebra una ‘històrica’ subhasta pública dels trofeus de caça

comarquesnord.cat . Mont-roig . dilluns, 17 de desembre de 2012 .
Etiquetes:

El passat dimarts 11 de desembre, la Sala de Plenaris de l’Ajuntament de Mont-roig va acollir la subhasta publica dels trofeus de caça que li corresponen, un concurs públic que ha estat considerat “històric”. En concret, es subhastaven un trofeu, dos selectius, un cabrit i una cabra, i va ser un acte molt esperat entre alguns veïns del poble, ja que segons van concretar des del consistori mai s’havia celebrat un esdeveniment d’aquestes característiques.

Segons va apuntar Óscar Arrufat, alcalde de Mont-roig, “per ser la primera vegada que es feia una subhasta pública d’aquestes característiques a l’ajuntament, va anar molt bé”. Arrufat va concretar que des del consistori “preteníem que estigués obert sobretot als socis del coto, que els socis puguin licitar pels trofeus que estan, en definitiva, dins les seues finques”. Es van presentar diverses persones interessades, i qui va posar més diners és qui al final es va quedar els trofeus.

L’alcalde de Mont-roig va recordar que com ocorre en aquest tipus de subhastes, “es va donar un preu mínim d’eixida”. Els candidats havien de presentar la seua quantitat en un sobre tancat que “es van obrir davant de tots. I qui va posar més diners, es va quedar amb els trofeus”. A partir d’aquí hi ha un termini estipulat per la DGA per a aconseguir aquests trofeus, amb un període d’eixida i un termini de finalització. Si fins llavors no s’han caçat, les etiquetes cal tornar-les.

Més informació: