Morella continua amb l’aposta per la formació, sobretot amb l’Aula Mentor

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 18 de desembre de 2012 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Morella continua apostant per la formació, amb l’Aula Mentor i la programació de distints cursos. Ja s’han celebrat les primeres avaluacions des que la localitat ingressarà en esta xarxa formativa, a través de la què s’oferixen més d’un centenar de cursos. A més, es continua programant una oferta més àmplia, tant a través del Centre Formatiu CISE, així com col·laborant amb altres entitats.

La regidora de formació, Palmira Mestre, afirma que “hem de continuar potenciant la formació, perquè en estos moments de dificultat, és fonamental estar millor preparat”. Respecte de l’Aula Mentor, apunta que “és una gran aposta per la formació, que permet als veïns i veïnes de Morella ampliar els seus coneixements i obtindre certificacions oficials”. La regidora també recordava que s’han realitzat les avaluacions dels primers alumnes matriculats i que la matrícula continua oberta durant tot el curs.

Els blocs de cursos que s’oferixen a través de l’Aula Mentor són Iniciació a la Informàtica, Xarxes i Equips Informàtics, Disseny i Autoedició, Instal·lacions, Internet, Ofimàtica, Programació, Disseny Web, Mitjans Audiovisuals, Salut i Educació, Cursos de Caràcter Professional, Emprenedors, Energia, Desenvolupament Professional i Ecologia. Dins de cada una d’estes branques l’oferta de cursos és més àmplia. Els alumnes poden realitzar-los des de les seues vivendes i, també, acudir a l’aula equipada en l’edifici de CISE.

A més d’esta àmplia formativa, l’Ajuntament de Morella continua impulsant cursos propis i col·laborant amb altres entitats perquè els veïns i veïnes puguen adquirir nous coneixements. Per exemple, els quatre cursos d’informàtica de distints nivells que compten amb més de 50 alumnes, o la col·laboració amb el CDT, el CEDES o el Servef.

Més informació: