Música, solidaritat, exposicions i diversió als Nadals de Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . dijous, 20 de desembre de 2012 .
Etiquetes: , , , , , , ,

L’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca ha presentat la completa programació nadalenca que es desenvoluparà al municipi fins el proper 5 de gener. Solidaritat, música, diversió per a tots els públics… formen part de la proposta. La programació compta amb la col · laboració de nombroses entitats i col · lectius de Vilafranca. Així el festival de teatre Capsigrany portarà la diversió a la nit del 22 de desembre.

El dia 23 de desembre la Unió Musical de Vilafranca oferirà el tradicional concert de Nadal que, per segon any consecutiu, concedirà especial rellevància a Vilafranca Solidària. En el concert es presentarà el balanç de 2012 i es presentarà el projecte solidari per a 2013. El 24 de desembre Vilafranca Espai de Comerç ambientarà el centre comercial de Vilafranca amb l’actuació de La Fatriquera Teatre. Ja a la nit de Nadal, els majorals de Sant Cristòfol seran els encarregats de portar la diversió nocturna. El dia 26 de desembre s’inicia l’activitat de Nadalandia. A la seu de la Mancomunitat dels Ports els més petits es divertiran durant tot el Nadal. A més podran lliurar les cartes als missatgers dels Mags d’Orient. El dia 29 es presentarà el col · lectiu Arran als Ports. El dia 30 el teatre arribarà de la mà de Hop amb l’obra “Molinereta”.

Per acomiadar l’any Vilafranca Espai de Comerç ambientarà els carrers de Vilafranca amb la col·laboració de la Fatriquera Teatre. El dia 31 a les 17h arribarà una nova edició de la cursa de Sant Silvestre. El ball de cap d’any l’organitzarà el festival Capsigrany i la Penya Taurina. El 5 de gener Melcior, Gaspar i Baltasar visitaran l’Escola Infantil i després desfilaran en cavalcada pels carrers del poble.

Per altra banda, a les sales gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca es podran contemplar dues exposicions. La primera l’ha cedit Amnistia Internacional. La mostra “Terra Contaminada. Terra que Crema”, explica l’impacte de les prospeccions petrolíferes. Una altra mostra, impulsada per l’oficina de turisme, mostrarà construccions Lego. El dia 4 hi haurà un sorteig entre els visitants.

Més informació: | | | | | | |