Acaba la primera volta per als equips amateurs dels Ports

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 21 de desembre de 2012 .
Etiquetes: , , , , ,

FUTBOL

1ª REGIONAL

C.F. LA POBLA – MORELLA F.C.
Divendres 21 Desembre, 20h. Camp Municipal de Cabanes

C.D. BENICARLÓ ‘B’ – MORELLA F.C.
Diumenge 23 Desembre, 16,30h. Camp Municipal de Benicarló

Doble ració de partits per al Morella aquest cap de setmana. El divendres el conjunt de Diego Boix recupera a Cabanes el partit pendent amb La Pobla. Es juga en aquest camp, ja que el de La Pobla no te prou llum artificial. El diumenge es desplacen al camp del Benicarló ‘B’. Es tracta de dos partits asequibles per tancar l’any i en els que el Morella busca consolidar la bona línia de resultats que porta a les darreres jornades i que li han permes eixir de la zona de descens.

2ª REGIONAL

C.E. CINCTORRÀ – C.E. ROSSELL
Diumenge 23 Desembre, 15,30h. Camp del Pla de Mig Ull

Darrer partit de un inoblidable 2012 per al C.E. Cinctorrà. L’equip tanca la primera volta de la lliga com a líder de la 2ª Regional i és ‘Campió d’Hivern’. Dels 13 partits que ha jugar, suma 12 victòries i només una derrota. El darrer partit de la primera volta és exigent, davant d’un Rossell que ocupa la quarta posició a la lliga. Un Cinctorrà que intentarà tancar aquest magnífic any amb una nova victòria i afrontar el descans nadalenc com a líder destacat.

C.F. VILAFRANCA – C.E. XERT
Dissabte 22 Desembre, 16,30h. Camp del ‘Serrito’ de Vilafranca

Vilafranca i Xert tanquen la primera volta de la lliga al Camp del Serrito. L’any passat, amb un Xert llançat, van empatar a 1 gol a Vilafranca en un partit que es va jugar en dos dies diferents. Al minut 41 de la primera part es va suspendre per la boira. Ara, el Vilafranca és novè a la lliga i amb un bon rendiment al Serrito. El Xert visitarà Vilafranca com a segon classificat, intentant seguir el fort ritme del Cinctorrà. El partit es disputa el dissabte per la vesprada. Una victòria vilafranquina ajudaría molt als interessos del Cinctorrà.

3ª REGIONAL JUVENIL

A.C.D. PEÑÍSCOLA– C.F. VILAFRANCA
Dissabte 22 Desembre, 16,30h. Camp Benedicto XIII. Peñíscola

Amb només un punt aconseguit en tota la primera volta, el Vilafranca visita el camp del Peñíscola. L’empat aconseguit al camp del Benicense fa quinze dies (2-2) i la bona imatge donada el passat cap de setmana al Serrito en el partit front el Tonín (1-2), inviten a l’optimisme en aquest desplaçament a Peñíscola.

1ª B REGIONAL CADET

C.D. RODA ‘C’ – ELS PORTS F.C.
Dissabte 22 de Desembre, 12h. Complex ‘Chencho’. Castelló

El cadet està vivint actualment el seu pitjor moment des de que s’iniciara la lliga. Aquest cap de setmana toca un desplaçament complicat a Castelló per jugar amb el Roda. Els cadets intentaran trencar la ratxa de mals resultats en aquest darrer partit oficial del 2012.

1ªB REG. INFANTIL

C.D. RODA ‘C’ – ELS PORTS F.C.
Dissabte 22 de Desembre, 10,30h. Complex ‘Chencho’. Castelló

Visita al Roda per a l’infantil ‘A’, que està aconseguint molt bons resultats als darrers partits que ha disputat. Una exigent visita al Roda, filial del Vila-real en partit que es juga dissabte pel matí al Chencho de Castelló.

2ª INFANTIL

C.F. PRIMER TOQUE – ELS PORTS F.C.
Dissabte 22 de Desembre, 10,45h. Complex ‘Chencho’. Castelló

L’infantil ‘B’ visita al Primer Toque aquest cap de setmana. El partit es juga al Chencho de Castelló i l’equip mirarà d’aconseguir un resultat positiu per acomiadar l’any.

ALEVINS

C.F. ALCALÁ ‘A’ – ELS PORTS F.C.’A’
Diumenge 23 de Desembre, 10,30h. Camp Alcalá

C.F. PRIMER TOQUE – ELS PORTS F.C. ‘B’
Dissabte 22 de Desembre, 10,45h. Complex ‘Chencho’. Castelló

Fora de casa juguen els alevins els darrers partits de 2012. L’equip aleví ‘A’ visita el diumenge pel matí Alcalà de Xivert. Per la seua banda, l’equip ‘B’ visitarà Castelló per enfrontar-se amb el Primer Toque. Els ‘A’ venen de perdre a casa davant el Peñíscola i el ‘B’ va derrotar per 3-2 al Drac ‘B’.

BENJAMINS

C.F. ALCALÁ ‘A’ – ELS PORTS F.C.’A’
Diumenge 23 de Desembre, 12,15h. Camp Alcalá

C.F. PRIMER TOQUE – ELS PORTS F.C. ‘B’
Dissabte 22 de Desembre, 10,45h. Complex ‘Chencho’. Castelló

Els equips benjamins intentaran tancar l’any amb victòries a domicili. Després de les derrotes a casa del passat cap de setmana, es desplacen a camps complicats. Els ‘A’ visiten a l’Alcalà, diumenge, mentre que el ‘B’ visitarà el Chencho de Castelló per medir-se amb el Roda.

PREBENJAMINS

C.F. VILAFAMÉS – ELS PORTS F.C.
Diumenge 23 de Desembre, 10,15h. Camp de Vilafamés

Els més menuts de la cantera comarcal, tancaran l’any 2012 visitan Vilafamés i en un moment fantàstic de joc i resultats. L’equip està golejant els seus rivals a les darreres jornades i buscarà un resultat positiu en aquest nou partit fora de casa.

FRONTENNIS

Divisió d’Honor
Dissabte 22 de Desembre, 16h. Frontó Municipal de Vilafranca

Vilafranca ‘A’ – Vila-real ‘A’

Després d’imposar-se per 1 partida a 2 en la seua visita a Nules, el Vilafranca ‘A’ rep la visita del Vila-real ‘A’ al Frontó Municipal de Vilafranca al darrer desplaçament de la temporada. Els vilafranquins intentaran guanyar el partit per apropar-se als primers classificats de la lliga.

1ª Divisió Provincial.
Dissabte 22 de Desembre. 16h. Frontó d’Aín

Aín – Vilafranca ‘B’

Desplaçament llarg, tal vegada el més llarg de la temporada el que afronta el Vilafranca ‘B’ fins a Aín. Un partit important i en el que sumar una victòria seria vital per tal d’allunyar-se de la zona perillosa de la classificació. L’equip està en aquestos moments, a la part central de la taula de 1ª Divisió Provincial.

BÀSQUET

JUNIORS ( Lliga Preferent )

C.B.F. MORELLA – VILA-REAL B.C.
Dissabte 22 de Desembre, 17h. Centre Esportiu Jaume I. Morella

Comença la segona fase de la competició per a l’equip junior. El Vila-real BC serà el primer rival que visitarà Morella en la primera jornada , en una fase de la competició en la que l’equip morellà intentarà lluitar per la primera posició de la lliga. Un grup en el que el CBF Morella pot tenir moltes opcions, després d’una bona fase inicial.

INFANTILS

C.B.F. MORELLA – BC. PEÑÍSCOLA
Diumenge 23 de Desembre, 12h. Centre Esportiu Jaume I. Morella

L’equip infantil del CBF Morella , líder de la competició, rep al darrer partit de l’any la visita del Peñíscola, conjunt cuer de la classificació. El CBF Morella, intentarà sumar una nova victòria en un partit en el que el principi, no hauria de tenir massa dificultat per imposar-se.

ALEVINS ( Lliga Patronat de Castelló )

VILA-REAL BC – C.B.F. MORELLA
Disasbte 22 de Desembre. Castelló

A la Lliga del Patronat de Castelló, el CBF Morella aleví s’enfronta amb el Vila-real BC. Un partit en el que l’equip morellà intentarà continuar amb la seua bona línia de resultats a la lliga.

Més informació: | | | | |