El picapedrer Guillermo Sebastià exposa la seua obra a Les Aules de Castelló

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 21 de desembre de 2012 .
Etiquetes: ,

Les Sales d’Exposicions de la Diputació Provincial de Castelló a la Plaça de les Aules, acullen durant aquestes setmanes una mostra del treball que realitza el castellfortí Guillermo Sebastià. El picapedrer compta també a Vilafranca amb una exposició permanent a sa casa i ha fet una selecció per a la mostra de Castelló. Sebastià va rebre la proposta per exposar en aquest bonic espai de la Diputació i allí està explicant tot el treball que realitza.

Guillermo Sebastià ha dedicat la seua vida professional al treball en una fàbrica de marbres. Ha realitzat pedres per a cementiris, làpides i altres ornaments i a més ha aprofitat la seua professió per a continuar fent altres treballs com a ‘hobbie’. Fruit del treball de molts anys ha creat l’exposició que te a Vilafranca. El seu amor per la natura es posa de manifest a les seues creacions. Bous, papallones, fardatxos, caragols, a més de figures mixtes de pedra amb cares de persona, morters i fins i tot una escultura de la Mare de Déu del Lledó, es poden veure en aquesta exposició de Castelló.

Des de que es pensa en la possible imatge que es vol esculpir, es dibuixa i es fa realitat pot costar més o menys, segons la dificultat de la peça. Algunes es poden preparar en poc més de dues setmanes. La valoració de la gent que està visitant aquesta mostra és molt positiva. Guillermo Sebastià està molt content per la quantitat de gent que ha passat per les Aules a veure la seua exposició com dels comentaris que rep de la gent al voltant de les seues figures. Una mostra amb unes 15 imatges seleccionades de la gran col•lecció de treballs de que disposa Guillermo Sebastià, en un marc fantàstic per poder exposar com son els salons de la Plaça de les Aules de Castelló, propietat de la Diputació Provincial.

Més informació: |