El Bar Prats reparteix 100.000 euros de la Grossa de Nadal

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 22 de desembre de 2012 . 2 comentaris
Etiquetes: ,

El Sorteig de Nadal ha estat notícia a Morella amb un Tercer Premi de la Grossa que ha repartit el Bar Prats de la localitat. Dos dècims mitjançant la màquina són els que ha venut l’establiment morellà. El número 64084 ha estat el premiat i des de Morella es van vendre dos dècims que suposen 50.000 euros per cadascun.

Este matí els sentiments eren d’alegria al bar per haver venut estes participacions del sorteig. Fa tres anys que venen dècims per Nadal i en este han repartit 100.000 euros. Es desconeix el guanyador o guanyadors. Alguns clients comentaven que podria ser algú de Morella, ja que els visitants opten pel dècim en paper i no en la participació de la màquina. Però des del bar també assenyalen que molts turistes adquireixen dècims per màquina.

El Sorteig d’este 22 de desembre ha deixat també nombroses terminacions i reintegraments des de l’Administració de Loteries Pastor per lo que la xifra de premis tornarà a ser elevada. Algunes associacions que han venut paperetes premiades són la Comissió de Festes de Cinctorres i Villores o a Vilafranca on pagaran 5€ per euro jugat de les paperetes de la Unio Musical de Vilafranca i del Capsigrany. Encara que el premi més important ha estat el repartit a Prats.

Més informació: |

/span> comentaris

  1. teresa sabater marti enllaç al seu comentari

    me alegro mol que u disfruteu en salut

  2. francis ya podias haber pillado ese numero miguel