Les Torres de Sant Miquel acullen una exposició de pintura sobre el Sexenni

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 23 de desembre de 2012 .
Etiquetes: , ,

El Sexenni s’ha convertit en art de la mà de Juan Manuel Aparisi. Des del passat dissabte es pot gaudir a les Torres de Sant Miquel de la mostra ‘Aparisi pinta el Sexenni’. Una exposició que fa un recorregut per la festa sexennal amb tots els seus elements mitjançant més de 20 obres. “Destaquen els Torneros perquè em van impactar, però està pràcticament tot el relacionat amb este esdeveniment” apuntava l’autor.

La inauguració va ser molt peculiar amb la participació dels Gaiteros de Morella i d’un duet de corda que va impressionar als assistents amb la interpretació, entre d’altres, d’un emotiu ‘El Cant dels Ocells’. Assistiria l’alcalde de la localitat, Rhamsés Ripollés i el regidor de festes, Amadeu Bordás. L’acte finalitzaria amb Aparisi que també sorprendria als assistents recitant unes rimes que va composar per a l’ocasió.

L’artista es va impressionar amb les sexennals “no havia estat mai i em va entrar a l’ànima”. La seua obra és costumista i amb ella mostra les seues aficions. A més, aprofitant la mostra, ha organitzat un concert anomenat Trombosis per al 28 de desembre. Amb estes pintures, Aparisi reconeix l’estima que té a Morella “però sobre tot a la seua gent, amb un caràcter únic. M’encanteu”.

. Vídeo . L’exposició del Sexenni d’aparisi ja és una realitat

Més informació: | |