“Pere i el llop”, al concert de Nadal de la banda de Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . diumenge, 23 de desembre de 2012 .
Etiquetes: , , , ,

La Unió Musical de Vilafranca, dirigida per Pau Monfort, oferia el ja tradicional Concert de Nadal al Parador de Festes. Un concert que es celebrava el diumenge 23 de desembre i en el que la formació musical vilafranquina oferia el conte musical ‘Pere i el Llop’ de Sergei Profokiev, narrat per Pau Sancho en una col·laboració especial. ‘Pere i el Llop’ ocuparia tota la primera part del Concert de Nadal.

A la segona part, la Unió Musical de Vilafranca interpretava ‘Robin Hood. The Prince of Thieves’ de Michael Kamen i seguidament dues peces de Leroy Anderson, ‘La Màquina d’Escriure’ i ‘La Festa de les Trompetes’. Aquesta segona part del Concert de Nadal continuaria amb l’adaptació de ‘Berliner Luft’, realitzada pel trompetista de la Unió Musical, José Manuel Leche.

Ja per acabar el Concert, la banda de Vilafranca interpretaría dues nadales. ‘El Tamborilero’ amb arranjament del director, Pau Monfort i el conegut ‘Feliz Navidad’ de José Feliciano.

A l’acte es posava fi també a la campanya de ‘Vilafranca Solidària’ d’ajuda als països de la Banya d’Àfrica. Durant tot l’any 2012, diferents associacions i col·lectius del municipi han organitzat activitats per recaptar fons. Al descans del concert, es passaria una projecció amb el resum d’aquestes activitats realitzades a Vilafranca. La Unió Musical de Vilafranca sortejaria dos pernils entre el públic present i els diners recaptats en aquesta ‘rifa’ també es destinaven a la campanya. Durant l’any s’han recaptat més de 5.000 que seran destinats a diferents ONG’s que treballen cooperant als països de la Banya d’Àfrica. També s’aprofitava l’acte per presentar la campanya 2013 de ‘Vilafranca Solidària’ que es centrarà en la lluita contra la violència de gènere i l’igualtat entre homens i dones.

Més informació: | | | |