L’Arnes Femení-7 tanca el 2012 en Tercera Posició

comarquesnord.cat . Arnes . dijous, 27 de desembre de 2012 .

L’equip de Futbol Femení-7 d’Arnes ha tancat el 2012 d’una forma rodona. Ha firmat tres victòries en els tres partits que ha disputat durant aquest mes de desembre, uns triomfs que el situen en tercera posició (en un partit més que l’Amposta) i conscient de que pot assolir els objectius que s’ha marcat aquesta temporada. L’equip entrenat per Pau Jiménez ha sumat 29 punts en 13 partits disputats i ha agarrat una bona empenta en aquestes últimes jornades. Per això, la parada festiva (i que en el cas d’Arnes s’allarga fins al 19 de gener, quan rebrà al líder Ulldecona) arriba en mal moment, ja que “crec que no ens ajudarà perquè ara estem en un molt bon moment de forma”, va reconèixer Jiménez.

L’entrenador de l’Arnes Femení-7 va defensar que “l’equip ha recuperat les sensacions de la passada temporada”, i que a excepció de la punxada a Móra a inicis de campanya, la resta de resultats han estat en la línia prevista. L’Arnes no va decebre gens aquest mes de desembre, i va sumar 9 valuosos punts. Els primers d’ells van arribar en el partit que va disputar a Jesús i Maria. Victòria de l’Arnes (0-3) en un partit treballat i d’esforç en totes les línies. Els gols van tardar en arribar, i les xiques de la Terra Alta no van trencar l’empat fins al minut 25, gràcies a un gol de Rocío Zapater. Julia Borrás y Nuria Meseguer van fer els altres dos gols. Després del Pont de la Puríssima, l’Arnes va jugar a casa. I ho va fer contra Tortosa (7-0). Golejada que es va obrir al minut 9 gràcies a un gol d’Anna Castellnou. El gol de la tranquil•litat no va arribar fins al minut 39, i obra d’Andrea Cuello. A partir d’aquí, els gols van caure per inèrcia.

Arnes va tancar el 2012 amb una també treballada victòria al camp del Remolins Bítem (1-4). Les xiques de la Terra Alta i del Matarranya es van trobar amb un equip que ho protestava tot i que inclús va patir l’expulsió d’una jugadora. De fet, les locals es van avançar en el marcador. Però l’Arnes no se’n va anar del partit i li va saber donar la volta al marcador. Andrea, abans del descans, va posar l’empat (1-1). I precisament va ser Andrea, amb dos dianes més, la gran protagonista de la remuntada.