Els Ports Ràdio premia als esportistes més destacats de la comarca en la Festa de l’Esport

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 29 de desembre de 2012 .
Etiquetes: , ,

Aquest divendres es celebra la festa de l’esport 2012 que impulsa Els Ports Ràdio per tal de reconéixer als nostres esportistes i als esdeveniments esportius més importants de l’any. En aquesta edició, hi hauran dos premis dedicats a l’atletisme de muntanya. Fanny Barreda serà una de les reconegudes pel seu paper enguany en diferents curses i a l’acabar segona de la província de la Lliga Nord. A més, Barreda també ha destacat en escalada i acaba de ser nomenada presidenta d’Espemo.

Per altra banda, David Prades rebrà un nou premi de la festa de l’esport. Ja en va rebre un i ara ho farà per una nova temporada espectacular i per l’èxit en el Campionat d’Espanya en Quilòmetre Vertical.

No podia faltar el reconeixement a l’esdeveniment que més expectació va crear a la nostra comarca. Va ser la Final Four de Bàsquet que va disputar l’equip cadet del Club Bàsquet Femení Morella. Durant els tres dies de competició, que van ser inoblidables, la ciutat emmurallada va respirar bàsquet i tot un poble es va bolcar per animar a les xiques que acabarien terceres del Campionat de tota la Comunitat.

Una de les fites més importants la va aconseguir la família Membrado. Jorge i Jordi Membrado, junt a Marc Segura, van aconseguir un rècord del món, que es diu prompte, a l’aplegar a menys de 2000 metres de profunditat a la cova Krubera Voronia. A la festa de l’esport es tornarà a recordar.

Mentre, que en matèria individual es premiarà a Isabel Vives pels més de 20 anys d’aeròbic a Morella, un dels esports que més es practiquen a la localitat, així com a Teudo Sangüesa, al ser una figura clau per potenciar el motor més conscienciat en el medi ambient amb les Eco Sèries.

Enguany, el marc serà la Sala del Justícia del consistori a partir de les 8 i mitja de la vesprada.

Més informació: | |