160 participants han acomiadat el 2012 amb esport i festa a la carrera Sant Silvestre de Morella

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 31 de desembre de 2012 .
Etiquetes:

Una prova no competitiva que es celebrava aquest darrer dia del 2012 per sisena edició i que ha trencat les expectatives concentrant al major nombre de participants de la seua història. La cursa no competitiva ha recorregut 1,5 quilòmetres, realitzant una volta sencera al municipi pels seus carrers principals i pel passeig de l’Albereda. Enguany, han tornat a destacar les disfresses, com uns pingüins molt peculiars, molts de seguidors de l’Athletic Club, així la participació de gent de totes les edats, mascotes o bicicletes en una carrera que ja és tradicional en el programa d’activitats nadalenques de la capital dels Ports. Altre aspecte que destaca és que molts dels visitants amb els que compta Morella estos dies s’animen a participar en la cursa. Es demostra així el bon moment de l’atletisme que té molts de seguidors.

En el cas de la Sant Silvestre morellana, l’objectiu no és guanyar, sinó donar la benvinguda al 2013 amb esport i alegria amb un bon temps meteorògic per als corredors.

L’organització de la prova ha estat a càrrec del club ciclista Pinyo Fijo que s’ha col.locat estratègicament per a que ningú es perdés pel recorregut, així com la Polícia Local i la Creu Roja. Els atletes a l’aplegada han rebut begudes energètiques per recuperar forces.

. Vídeo . Vora 160 corredors en la San Silvestre morellana

Més informació: