Comarquesnord.cat suma 782.468 pàgines vistes durant 2012

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 3 de gener de 2012 . 1 comentari
Etiquetes:

Comarquesnord.cat tanca l’any 2012 amb un total de 69.350 usuaris únics absoluts, xifra que el món d’internet és utilitzada de la mateixa manera que els espectadors per a contabilitzar l’audiència televisiva.

Durant els 365 dies de l’any que deixem enrere, aquests vora 70.000 usuaris han fet fins a 244.000 visites al diari digital de referència del nostre territori, sumant un total de 782.468 pàgines vistes.

Aquestes xifres, que deixen més usuaris únics que habitants dels Ports, Maestrat, Maestrazo i Matarranya junts, demostren que comarquesnord.cat s’ha convertit en punt de trobada de persones d’arreu del món que tenen vincles amb aquesta terra i que se n’informen del que passa al seu lloc d’orígen mitjançant internet. D’aquesta manera, Espanya és el país d’on més visites es reben, però també són significatives les visites que comarquesnord.cat rep del Regne Unit, d’Egipte, d’Alemanya, de França, dels Estats Units, de Perú, de Bèlgica o fins i to d’Algèria.

El més vist en general, amb diferència, és la portada principal, seguit -per aquest orde- de les seccions Matarranya, Esports, Vídeos, Morella, L’Anunci i el Sexenni, Fotos, Forcall i Cinctorres.

Encara que la major part de les visites encara són procedents d’ordinadors personals, bé portàtils o bé de sobretaula, destaca aques 2012 el creixement d’accessos a comarquesnord.cat des de dispositius mòbils. Més de 600 visites provenen d’iPhone ó 5.500 des de iPad.

Les xifres anuals de comarquesnord.cat suposen un notable augment de les dades registrades durant 2011, que ja superaven notablement les de 2010.

. Vora 2.000.000 de visites històriques

Des del naixement de comarquesnord.cat, el 15 de setembre de 2009, són 161.734 els usuaris únics absoluts, el que demostra que, si per una banda s’ha crescut notablement en visitants, també en són molts els que retornen periòdicament al diari digital del nostre territori per a informar-se. Pel que fa a pàgines vistes en aquests poc més de tres anys, la xifra augmenta fins a 1.779.933.

Més informació:

1 comentari

  1. José C. Sangüesa enllaç al seu comentari

    Comraques Nord, és un periòdic digital de molta qualitat i que renova els seus continguts amb una assiduïtat molt acceptable. Per als morellans que estem fora del nostre poble i ens agrada saber que està passant per allí és la millor forma d’eneteranos. Seguiu així i enhorabona.