Ricardo Tosca i els Bombers de Morella, entre les Creus de Santa Llúcia d’enguany

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 3 de gener de 2013 .
Etiquetes: , , , ,

El Plenari de l’Ajuntament de Morella, reunit de forma extraordinària per a l’ocasió, ha decidit per unanimitat les distincions que es lliurarán el 7 de gener, dia del patró de la ciutat, Sant Julià a persones o entitats que haiguen tingut una especial rellevància digna de menció.

D’aquesta manera, les Creus de Santa Llúcia 2013 seran per a la Rondalla de Morella; als grup de Bombers dels Ports, que compleixen 20 anys; al cantant del grup valencià Al-Tall, Vicent Torrent, que té una forta vinculació amb la comarca i que ha anunciat la retirada dels escenaris; a Miquel Martí i a Antonio Ferrer de la Colònia Morellano-catalana secció Sabadell; i a Ricardo Tosca, fallescut recentment.

La Creu de Santa Llúcia és la més alta distinció que atorga la ciutat de Morella. El professor morellà Sergio Beser, el periodista i escriptor Manuel Milián Mestre, el Festival de Música de Morella, la Confraria dels Llauradors, el músic Jesús Palos o els Observadors meteorològics han estat guardonats en els darrers anys.

Més informació: | | | |