Els equips dels Ports comencen la segona volta amb el CE Cinctorrà com a líder de 2ona regional

comarquesnord.cat . Els Ports . divendres, 13 de gener de 2013 .
Etiquetes:

Els equips dels Ports comencen la segona volta amb el CE Cinctorrà com a líder de 2ona regional. El Morella comença l’any visitant aquest dissabte el camp del Vilafamés i el Vilafranca rep a l’Atzenta en un cap de setmana que també té bàsquet en l’agenda

. FUTBOL
1ª REGIONAL
C.F. VILAFAMÉS – MORELLA F.C.
Dissabte 12 de Gener, 16h. Camp ‘L’Estepar’ de Vilafamés
El Morella comença l’any i la segona volta de la lliga visitant aquest dissabte el camp del Vilafamés. Un conjunt històric, en hores baixes i en zona de descens a 2ª Regional. El Morella ha tancat la primera volta de la competició fora de la zona de descens i lluitant per mantenir la categoría. La visita a Vilafamés no serà fàcil, ja que els locals es juguen bona part de les seues opcions de permanència. Una derrota deixaría molt tocat al quadre de Vilafamés. El Morella, guanyant el partit, podria donar un pas endavant molt important.

2ª REGIONAL
C.E. CINCTORRÀ – C.F. VILAR DE CANES
Diumenge 13 de Gener, 15,45h. Camp del Pla de Mig Ull
El líder de la 2ª Regional, el C.E. Cinctorrà, inicia l’any 2013 amb la visita del Vilar de Canes al Pla de Mig Ull. Després de la derrota patida a casa amb el Tírig i l’empat amb el Rossell, l’equip de Dani Blanch intentarà tornar a guanyar a casa. Molt important serà el tram inicial de la segona volta per tal de refermar el lideratge a la categoría i reforçar les opcions d’ascens. Una segona volta amb un calendari molt exigent a domicili per al Cinctorrà.

C.F. VILAFRANCA – U.E. ATZENETA
Diumenge 13 de Gener, 16 h. Camp del ‘Serrito’ de Vilafranca
El Vilafranca, després d’una acceptable primera volta de la lliga en la que acabava a la setena posició, comença el 2013 rebent la visita de l’Atzeneta al Camp del Serrito. Una bona oportunitat per intentar iniciar l’any de la mateixa manera que es tancava el 2012, amb un victòria. L’equip està fort al Serrito, tal i com demostra el triomf per 1-0 davant el Xert. L’Atzeneta no es troba en el seu millor moment i buscarà pescar algún punt a Vilafranca.

3ª REGIONAL JUVENIL
C.F. VILAFRANCA – U.D. SANT MATEU
Dissabte 12 de Gener, 16h. Camp del Serrito. Vilafranca.
Passar pàgina amb el canvi d’any i començar a millorar, joc i resultats, hauria de ser el primer propòsit per al juvenil vilafranquí en 2013. Només ha aconseguit un punt el juvenil en el que es porta de temporada i la visita del Sant Mateu al Serrito es presenta complicada per a l’equip d’Emilio Molina. Guanyar seria una injecció de moral molt important per a l’equip en el primer partit de l’any.

ELS PORTS F.C. – C.F. ORPESA
Dissabte 12 de Gener, 16h. Camp Pla de Mig Ull. Cinctorres
Els Ports juvenil rep la visita de l’Orpesa aquest dissabte. Un encontre important per a un juvenil comarcal, prou irregular a la primera fase del campionat. Els Ports intentarà aprofitar el factor camp, en aquest primer partit de 2013 i sumar una victòria que seria molt important. Al darrer partit, l’aplaçat amb el Vilafranca, el juvenil de Els Ports golejava per 6-1 a Cinctorres.

1ª B REGIONAL CADET
ELS PORTS F.C. – FUTUR CASTELLÓ
Dissabte 12 de Gener, 12h. Camp del Pla de Mig Ull
Els cadets reben al Futur Castelló. Sense cap dubte, hauria de ser aquesta una bona oportunitat per iniciar l’any guanyant. Pel moment, no es pot parlar d’una bona temporada dels cadets, que intentaran refer-se una mica a la segona part de la competició. Aquest encontre encara pertany a la primer volta de la lliga.

1ªB REG. INFANTIL
ELS PORTS F.C. – FUTUR CASTELLÓ
Dissabte 12 de Gener, 10,30h. Camp del Pla de Mig Ull
En bon moment, li arriba aquest partit a l’infantil ‘A’. El conjunt dirigit per José Bordás, intentarà seguir amb la bona línia de resultats que portava abans del paró nadalenc. Partit a casa davant d’un rival al que s’hauria de guanyar, en principi, sense massa dificultats.

2ª INFANTIL
ELS PORTS F.C ‘B’. – FUTUR CASTELLÓ ‘C’
Diumenge 13 de Gener, 12h. Camp del Serrito. Vilafranca
L’infantil ‘B’ buscarà un nou triomf al Camp del Serrito. Als darrers partits està costant aconseguir bons resultats a casa i s’espera canviar la dinàmica en aquest encontre amb el Futur Castelló. L’encontre es disputarà el diumenge pel matí a Vilafranca.

ALEVINS
ELS PORTS F.C.’A’ – BENICENSE ‘A’
Dissabte 12 de Gener, 11h. Camp del Serrito

ELS PORTS F.C. ‘B’- BENICENSE ‘B’
Dissabte 12 de Gener, 11h. Camp de Forcall

L’any comença amb partits a casa per als equips alevins. Els conjunts del Benicense visiten Vilafranca i Forcall. Guanyar seria molt necessari per a uns conjunts alevins que poden millorar molt encara en aquesta campanya 2012-2013.

BENJAMINS
ELS PORTS F.C.’A’ – BENICENSE ‘A’
Dissabte 12 de Gener, 12h. Camp del Serrito

ELS PORTS F.C. ‘B’- BENICENSE ‘B’
Dissabte 12 de Gener, 12h. Camp de Forcall
Els equips benjamins també jugaran a casa, a Vilafranca i Forcall respectivament els seus partits del cap de setmana. Els equips benjamins del Benicense seran els rivals.

PREBENJAMINS
ELS PORTS F.C.- FUTUR VINARÒS
Diumenge 13 de Gener, 11h. Camp de Forcall
L’equip prebenjamí buscarà una nova victòria a casa. Està sent fantàstica la temporada d’un equip prebenjamí que lluita per estar a la part alta de la classificació. Un encontre en el que, a priori, Els Ports és favorit.

. FRONTENNIS
Divisió d’Honor
Dissabte 12 de Gener, 16h. Frontó de l’Alcora
Alcalatén ‘B’ – Vilafranca ‘A’
Exigent desplaçament a l’Alcora per al Vilafranca ‘A’. Els conjunts de l’Alcalatén sempre son potents i puntuar al seu frontó, un fet difícil. El Vilafranca ‘A’, això sí, ocupa la tercera posició a la Divisió d’Honor i està fent una gran primera volta de la lliga. Un atractiu enfrontament a l’Alcora en la primera jornada de 2013.

. BÀSQUET
JUNIORS ( Lliga Preferent )
C.B. BENICARLÓ – C.B.F. MORELLA
Diumenge 13 de Gener, 16,30h. Poliesportiu de Benicarló.
Partit corresponent a la segona jornada de lliga en categoría junior. Un partit important, després d’haver guanyat a casa a la primera jornada. El CBF Morella junior pot estar considerat un dels conjunts forts en la Lliga Preferent i ho volen demostrar aquest diumenge a Benicarló.

INFANTILS
C.B. CASTELLÓN – C.B.F. MORELLA
Diumenge 13 de Gener, 10,30h. Castelló
L’equip infantil del CBF Morella , líder de la competició, buscarà a Castelló mantenir-se al capdavant de la lliga. Pel moment, esplèndid rendiment el de l’equip infantil de Morella en el que portem de temporada. Una eixida, sempre exigent, davant el CB Castelló.

ALEVINS ( Lliga Patronat de Castelló )
SALESIANOS BURRIANA – C.B.F. MORELLA
Dissabte 12 de Gener. Castelló
A la Lliga del Patronat de Castelló, el CBF Morella aleví s’enfronta amb el Salesianos. Un partit en el que l’equip morellà intentarà continuar amb la seua bona línia de resultats a la lliga.

Més informació: