“La Generalitat s’ha gastat els diners de l’Escola Taller en una altra cosa”

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 11 de gener de 2013 .
Etiquetes: , , ,

Els alumnes-treballadors i els professors de l’Escola Taller dels Ports van concloure amb la formació d’una manera trista, esperant rebre els sis mesos de salari que la Generalitat els endeuta. A dia d’avui, el deute continua arrossegant-se, fet que no s’entén des del Parlament Europeu. En la visita de l’eurodiputat Andrés Perelló a la ciutat de Morella, ell mateix ha assegurat que les partides destinades a iniciatives formatives com l’Escola Taller han sigut lliurades a les administracions competents de la seua distribució. En el cas que ens toca de més a prop, la Generalitat Valenciana és l’encarregada de fer arribar els diners als treballadors de l’Escola Taller, cosa que no ha fet, acumulant un gran deute. Andrés Perelló afirma que des de Brussel·les s’ha complit amb els pagaments i que ha sigut la Generalitat Valenciana la que s’ha gastat estes partides en altres assumptes.

L’eurodiputat veu molt delicada la situació de la Comunitat Valenciana, una de les comunitats espanyoles més endeutades de totes. Andrés Perelló assevera que bona part de la culpa de l’estat en el qual es troben molts col·lectius valencians es deu a la mala gestió del govern del Partit Popular. La imatge que deixa la nostra comunitat fora de les fronteres no és gens favorable.

Els alumnes treballadors de l’Escola Taller dels Ports esperen rebre els salaris pels seus mesos treballats. En la mateixa tessitura es troben els treballadors de la Residència de la Tercera Edat de Morella o tants altres col·lectius. També els ajuntaments esperen que els deutes del Consell amb ells comencen a saldar-se. Amb l’entrada de 2013, el propi president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, va anunciar que en tot l’any es pagarien totes aquelles partides pendents que ofeguen la gestió de molts col·lectius i que afecten directament el benestar i la qualitat de vida de centenars de famílies.

Més informació: | | |