Calaceit sorprèn al Calanda i suma tres punts més a casa (2-1)

comarquesnord.cat . Calaceit . diumenge 13 de gener de 2013 .

Calaceit va demostrar una vegada més que és un equip molt fort a casa. No només va guanyar el Calanda (2-1), un dels equips que està més en forta aquesta temporada, sinó que va donar bones sensacions davant la seua afició. La presència d’Álvaro es va notar al camp, i els del Matarranya van sumar 3 valuosos punts que ja es van encarrilar a la primera part i contra el vent. De fet, el Calaceit no va tindre gaires ocasions a la primera part. Però encara així, va ser l’equip que va portar el pes del partit. A la segona part, el Calanda es va estirar més, buscant diagonals per a sorprendre el rival. Però el Calaceit, fent un any tan bo a casa, va seguir en la línia de les últimes jornades. Al minut 80, va posar el (2-0) i va sentenciar el partit, obra de Fermín. El Calanda va reduir distàncies pràcticament en el descompte, i de res va servir. Amb la victòria, el Calaceit que suma 22 punts i tot i que no podrà escalar posicions, tampoc les podrà baixar, ja que amb Alcorisa ha obert un forat de 7 punts, que es diu prompte. La pròxima jornada tindrem un Calaceit – Cretense.

El portaveu i membre de la Junta Directiva del Calaceit, David Insa, va destacar que “l’equip s’ho va creure, es va eixir a guanyar el partit i es va demostrar que es pot. Per això cal felicitar a l’equip”. A la primera part “teníem l’aire en contra, i vam tindre l’oportunitat d’avançar-nos i ho vam aprofitar”. A la segona part “pensàvem que l’aire ens afavoriria. Però va parar de bufar. En una falta directa vam posar el segon, i aquí es va acabar el partit”. El Calanda va reduir distàncies pràcticament al descompte. El retorn d’Álvaro es va notar, “arrossega molt l’equip, i si està en ganes ho nota l’equip al complet”. Pel que fa a baixes, de moment “només en tenim una, i esperem afrontar la copa amb totes les garanties”. Ara queden dos partits de Lliga Regular. “Anirem els dos a guanyar-los, per quedar el més amunt possible. Si guanyes al Cretense, que porta dos anys molt bons, això és una injecció de moral per a afrontar millor la copa”. L’objectiu del Calaceit es precisament fer un bon paper a la copa.

Amb la victòria contra el Calanda, el Calaceit suma 22 punts, que són els mateixos que va aconseguir la temporada passada en la Fase Regular. La pròxima jornada rebrà al Cretense en un interessant derbi entre equips del Matarranya, on el Calaceit no es juga res, però el Cretense s’ho juga tot. Calaceit tancarà la primera fase al camp del Teruel.