El Cinctorrà pateix, però acaba guanyant

comarquesnord.cat . Cinctorres . diumenge, 13 de gener de 2013 .

Victòria agònica del C.E. Cinctorrà al Camp del Pla de Mig Ull, superant per 3 gols a 2 al Villar de Canes. Partit marcat per les nombroses baixes dels dos equips i pel fort vent regnant al Mig Ull, que va condicionar el joc. Partit amb moltes alternatives al marcador, de fet al descans guanyava el Vilar de Canes per 1-2. El gol de la victòria del Cinctorrà arribava al minut 94, marcat per Iván Roda.

Podriem parlar de que el vent, contribuiria en que el partit tinguera una part de cada equip. La primera seria del Vilar de Canes, encara que el Cinctorrà s’avançava al minut 20 amb un gran gol de Mampel. Els locals podrien haver marcat algun gol més, però el Vilar de Canes disposaria de clares ocasions. Al minut 35, els visitants empataven, després d’un llançament de falta que s’estavellava al travesser i el rebot l’aprofitava el Vilar de Canes per a empatar. Poc després, arribava l’1 a 2 per als visitants, gol marcat en un remat de cap. Amb aquest resultat acabava la primera part.

A la segona, el Cinctorrà va eixir disposat a capgirar la situació i disposaria de bones ocasions, encara que va fallar la punteria als primers minuts de la reanudació. Corria el minut 65, quan novament Mampel, aquesta vegada de cap, marcava el 2-2. El joc transcorria a la parcel·la del Vilar de Canes i seguien succeïnt-se les ocasions de gol. Al final, el Cinctorrà va arriscar i jugaria amb 3 davanters. Al minut 94, quan l’empat pareixia segur, Iván Roda, també de cap, rematava el 3-2 a l’eixida d’un còrner.

Important i sufrida victòria del líder Cinctorrà, que va haver de remuntar a la segona part al Vilar de Canes per tal de sumar tres punts més, que el reafirme com a líder de la 2ª Regional.