El Vilafranca remonta i guanya en inferioritat

comarquesnord.cat . Vilafranca . diumenge, 13 de gener de 2013 .
Etiquetes: ,

El C.F. Vilafranca disputava el seu primer partit de l’any 2013 i aconseguia derrotar a l’Atzeneta per 2-1 al Camp del Serrito. Un encontre que servia també per iniciar la segona volta de la competició. Victòria molt treballada i amb una gran segona part del conjunt vilafranquí, que al descans perdia per 0-1 i a més es quedava amb 10 jugadors al minut 42 per l’expulsió amb roja directa del seu davanter Edo. El gol de la victòria vindria al minut 92, amb un penalt que va transformar Carlos Pitarch.

El partit començava amb domini del Vilafranca, encara que sense crear massa perill a la porteria de l’Atzeneta. Els visitants va tindre més oportunitats en aquest primer temps. Una d’elles al minut 12, amb una gran parada de David i al minut 23 amb el 0-1. L’Atzeneta aprofitava una jugada dins de l’àrea amb un baló que caia als peus d’un dels seus davanters, que superava a David.

Al minut 42 el Vilafranca es quedava amb 10 jugadors. L’àrbitre Omar Pitarch expulsava a Edo amb roja directa per propinar un cop a un contrari. Al descans s’arribava amb el 0-1 a favor de l’Atzeneta.

La segona part del Vilafranca seria molt brillant, malgrat el fet de jugar amb 10 jugadors. El Vilafranca dominaria tota la segona part i l’Atzeneta inquietaria poc els dominis de David.

El domini vilafranquí començaria a crear moltes ocasions de gol. Santos rematava de cap al travesser i Jesús Pitarch tenia una bona ocasió que era desbaratada pel porter amb una gran intervenció. Al minut 60, el Vilafranca empatava el partit, després d’una bona jugada de Miquel per banda esquerra, centre i remat de cap d’Andreu Roig per fer l’1 a 1.

Al minut 73 es va reclamar un penal sobre Jordi, que l’àrbitre no va xiular i als darrers 10 minuts el Vilafranca incrementaria el seu domini. Miquel disposaria de dos clares ocasions.

Al minut 92, l’àrbitre assenyalava el punt de penal a favor del Vilafranca. Clar penal sobre David, que Carlos Pitarch transformava en el 2-1 definitiu.

Al final, el domini del Vilafranca va tindre premi amb una nova victòria al Serrito.