Massalió cau contra el Nonasp (1-3) i no podrà escalar posicions

comarquesnord.cat . Massalió . diumenge 13 de gener de 2013 .

El Massalió afrontarà els dos últims partits que li queden de Lliga Regular conscient de que no podrà pujar posicions i que li podria tocar el Grup Imparell de la Copa. La passada jornada va ensopegar a casa contra el Nonasp (1-3) en un partit en el que els de Moisés Royo es van avançar en el marcador (1-0) amb gol de José Carlos. El Massalió, però, no va saber aguantar el marcador i el Nonasp, quan s’arribava al final de la primera part, va posar l’empat (1-1). Després del descans, els del Matarranya van tindre alguna que altra ocasió, encara que els gols els va posar el Nonasp. El segon gol dels visitants va arribar molt prompte. En concret, al minut 5 de la segona part, obra d’un ex de Queretes, Catalin. El Nonasp va fer el tercer quan encara quedaven 20 minuts, i aquí es va acabar el partit. Des del minut 15 de la segona part, la cosa es va embrutar sobretot verbalment, i ni un equip ni altre van estar posats en el més important, el partit. Al final, derrota d’un Massalió que encara no ha puntuat aquest 2013.

Segons va apuntar Moisés Royo, entrenador del Massalió, “vam fer 15 minuts inicials de la primera part molt bons. El rival no pareixia que pogués fer res. Però al final de la primera part ens van fer un gol” que no va anar bé. Al descans “vam dir que s’ha d’eixir amb moltes ganes perquè el partit es podia traure. Però no vam saber llegir el partit i no vam saber contrarestar el rival”. Amb el resultat a favor per al Nonasp, “no es va jugar gens a futbol. Tot anava per dalt, havien faltes i protestes aquí i allà i això no li va anar bé al Massalió”. Amb una falta directa, Nonasp va posar el tercer, i això va fer molt de mal. Encara així, el Massalió va buscar reduir distàncies i va tindre les seues ocasions, que va traure molt bé el porter visitant. De cara a diumenge “tenim un partit complicat, però el més important és que hem d’aixecar la moral, perquè el partit amb Nonasp ens ha fet molt de mal”. L’objectiu abans l’inici de copa passa per intentar-ho fer bé i donar alguna alegria a l’afició.

Amb la derrota, el Massalió es manté en l’última posició amb 6 punts, a 6 punts d’un Samper de Calanda que, degut a l’average a favor, no pot quedar l’últim. De cara a les dos últimes jornades, el Massalió viatjarà a Azuara i jugarà a casa contra Híjar, on espera traure alguna cosa positiva.