Pena-roja cau a Teruel (4-0) davant d’un gran rival i un qüestionat arbitratge

comarquesnord.cat . Terol . diumenge 13 de gener de 2013 .

Pena-roja va caure al Luis Milla de Teruel per un clar (4-0) en un partit on els de la serra van intentar donar la cara. Davant, però, es van trobar un bon rival que va eixir des del primer minut a tocar la pilota i entrar pel centre a base de parets. El Pena-roja, per la seua part, va estar molt ben posat al partit, i va mantindre les línies tot i el ràpid joc que van practicar els de casa. El primer gol va arribar al minut 23 de joc, i aquí es va desinflar una mica el Pena-roja. Minuts abans ja havia patit la lesió de Fredy en un xoc directe amb un rival, i això va obligar a refer la línia del mig del camp. Abans de que s’arribés al descans, el Teruel va ampliar distàncies (2-0) amb un golàs i pràcticament es va acabar el partit. Els altres dos gols dels de la capital provincial van arribar a l’inici de la segona part. Una segona part, per cert, on els del Matarranya van estar millor o en la que van tindre dos grans ocasions per a sucar. La primera, un u contra u amb el porter, i la segona, un llançament al pal. El marcador ja no es va moure. Els de Pena-roja, molt queixosos amb l’àrbitre, que pràcticament va traure targeta a cada falta que van fer. Per una altra, dos gols que van pujar al marcador i on el davanter que rebia la pilota estava en fora de joc.

José de Laris, primer entrenador del Pena-roja, va destacar que “el resultat ho diu tot. Va ser un resultat contundent, però com a entrenador estic satisfet de com vam jugar. Vam aguantar 25 minuts, i crec que vam donar bastant la cara durant aquell temps”. Amb l’arribada del primer gol, “tot es va complicar, però el Pena-roja per a res va fer un mal partit”. Molt de fred a Teruel i on els de casa es jugaven la classificació. “Natres vam eixir a aguantar el partit i intentar posar-los un poc nerviosos”, va afegir Laris, “i vam buscar mantindre l’empat. En entrar el primer gol, va ser tot més complicat i ens van fer córrer molt”. Laris va concretar que el Pena-roja a la segona part “va estar prou bé. Vam fer un pal i vam fallar una jugada contra el porter”. El tècnic del Pena-roja no es va mostrar gaire content d’algunes decisions arbitrals. “Xiular a l’equip gran és molt fàcil”, va dir, rebent dos gols en clar fora de joc i un farciment de targetes.

Amb la derrota, el Pena-roja es manté en la 8ena posició amb 13 punts i manté distància amb Alcorisa, que té 15 punts i l’objectiu dels del Matarranya és enganxar-lo. De cara a la pròxima jornada, Pena-roja viurà un derbi amb Valderrobres, un dels partits que més agrada jugar als equips i que agermana dos aficions.