Valderrobres trau el punt que necessita a Valdealgorfa (1-1) i ja està classificat

comarquesnord.cat . Valdealgorfa . diumenge 13 de gener de 2013 .
Etiquetes:

Valderrobres va sumar diumenge el punt necessari per a assegurar-se plaça matemàtica per a jugar la lliga d’ascens. Va ser contra el Valdealgorfa (1-1) en un partit poc vistós i on els del Matarranya van jugar sense gens de pressió i conscients que un empat era suficient per a anar més relaxats en el que queda de Lliga Regular. De fet, els de José Vicente Rebullida es van avançar en el marcador i això va posar les coses més fàcils. A la segona part, però, el Valderrobres va eixir molt fred, cosa que va aprofitar el rival, un Valdealgorfa que a diferència dels del Matarranya, tenia moltes ganes de fer-li mal al líder. I al final ho va aconseguir, sumant un punt. Després de l’empat de Valdealgorfa, el Valderrobres va tindre algunes ocasions per a tornar-se a avançar, però en algunes ocasions Jairo i en altres la falta de punteria no ho van permetre. Amb el punt, els del Matarranya s’asseguren plaça d’ascens, i en els dos partits que li queden (Pena-roja i Calanda) podrà provar coses de cara als Play-Off.

José Vicente Rebullida, entrenador del Valderrobres, va destacar que “el que buscàvem era el punt que faltava per a jugar la lligueta i disputar els dos partits que queden de forma més tranquil•la”. I es va aconseguir. Tot i això, “va ser un partit en falta de tensió. El partit va estar molt tranquil. Ells mossegaven i natres pràcticament anàvem caminant. I ens vam relaxar”. Rebullida va reconèixer que “com teníem la cosa quasi feta, crec que es va baixar la intensitat”. Amb el gol del Valderrobres, “no va canviar res. Ells jugaven contra el líder, estaven motivats, i vam saber traure l’empat”. El Valderrobres va tindre alguna ocasió per a sentenciar el partit, però van ser els del Baix Aragó els que van sumar l’empat. De cara als dos partits que queden, “serà tot més tranquil, i serviran per a provar coses. Canvis de posició, canvi de joc, mirant la Lliga d’Ascens”. Pel que fa al derbi amb Pena-roja de diumenge, “els derbis ens agraden jugar, però hem de ser llestos i hem de provar coses noves. A natres ens servirà per a provar coses el derbi”. I en relació als equips que acompanyaran Teruel i Valderrobres a l’ascens, Rebullida no s’ha volgut mullar. Però “Calaceit està sent el jutge de la lliga, però no em puc arriscar”, va sentenciar Rebullida.

Amb l’empat a Valdealgorfa, el Valderrobres suma els 35 punts necessaris per a sumar la classificació matemàtica a la Lliga d’Ascens. A la vegada, es manté líder amb el Teruel. La pròxima jornada tindrem un apassionant derbi amb el Pena-roja on els de la serra buscaran la victòria i els de Valderrobres també, encara que aprofitaran el partit per a provar coses noves.

Més informació: