Totes les categories del bàsquet femení morellà, líders

comarquesnord.cat . Els Ports . dilluns, 14 de gener de 2013 .
Etiquetes:

El passat cap de setmana ens va deixar la gran notícia de que els tres equips del CBF Morella encapçalen les categories en les que juguen. La confirmació aplegava en la primera jornada del 2013 amb triple victòria dels conjunts aleví, infantil i júnior.

Les més menudes obtindrien un espectacular triomf a Castelló jugant davant el Salesianos Burriana amb el resultat final per a les morellanes de 37 a 27. Es donava el cas que el conjunt de Borriana encara no havia perdut cap partit fins eixe moment. L’equip morellà seria el primer en derrotar-lo i alcançar d’aquesta manera el liderat en el torneig local de Castelló. Van jugar Julia, Tania I. (14 punts), Laia (12), Ángela B., Alba (2), Marina (2), Ariadna, Tania S. (2), Ángela O. (1) i Mar (4).

Pel que fa a les infantils continuen el camí triomfal d’esta temporada mantenint-se invictes i com a líders de la categoria. El diumenge van guanyar a domicili al complicat CB Castellón B per un clar 16 a 41. El CBF Morella realitzaria un fantàstic partit i aconseguiria la victòria amb la participació de Mireia (2 punts), Carlota (4), Silvia (2), Gemma (14), Teresa, Sandra, Belén, Nerea, Andrea (11) i Laia (2).

Mentre que les més grans lideren la categoria júnior autonòmic després de guanyar per un contundent 20 a 81 a la pista del CB Benicarló. A pesar de les dificultats inicials, el CBF Morella júnior s’ha assentat en la competició i està oferint moments memorables. El partit a Benicarló confirmava el bon moment de l’equip. En aquest encontre jugarien Ana (8 punts), Joana (16), Marta (10), Maria (31), Ainoa (2), Laia (6) i Ivana (8).

D’aquesta forma, el CBF Morella afronta este 2013 amb molt d’optimisme, a pesar de que el principi de campanya va ser molt complicat per la falta de jugadores i entrenadors, així com per les dificultats econòmiques que s’estan vivint. Una sèrie de fets també van fer canviar les categories, creant l’equip júnior i desapareixent el cadet i fent un gran esforç per mantenir l’aleví i l’infantil. L’aposta ha eixit bé demostrant el nivell i la qualitat dels conjunts morellans que lideren les categories en les que competeixen a nivell provincial i autonòmic.

Més informació: