L’Ajuntament de Vilafranca adjudica les ajudes a les ONG’s

comarquesnord.cat . Vilafranca . dijous, 17 de gener de 2013 .
Etiquetes: , , ,

L’Ajuntament de Vilafranca, en un dels punts del plenari, aprovava per unanimitat la resolució del Consell de Benestar Social en el que s’han adjudicat les ajudes a les ONG’s amb el 0,7% del pressupost municipal per a aquest any 2013. La subvenció, establerta en 8.664 euros ha estat repartida a un total de 5 projectes. Creu Roja ha rebut una ajuda de 1.000 per a un projecte a Tanzània i Acción Sin Fronteras, també 1.000 per a un projecte a Senegal.

Mans Unides també rep 1.000 euros de l’Ajuntament de Vilafranca, segons s’aprovava en la sessió plenària. Mans Unides destinarà els diners per a un dels seus projectes a Perú, concretament a la Bahia de Sechura.

Les ONG’s Fundació Vicente Ferrer i Escoles per al Món són les que rebran més quantitat econòmica per part de l’Ajuntament de Vilafranca. En el cas de la primera es destina a un projecte a l’Índia i en el cas d’Escoles per al Món, en base al CD Solidari que es va gravar a Vilafranca per a Hondures.

Aquestes son les cinc entitats beneficiades, però ha hagut més projectes damunt de la taula. Alguns d’ells s’han hagut de descartar per diferents motius. L’aprovació per unanimitat al ple de Vilafranca d’aquest mes de gener, ratifica la decisió del Consell de Benestar Social de l’Ajuntament de Vilafranca. Les adjudicacions van ser decidides durant els passats Nadals, encara que havia d’estar confirmada al ple de l’Ajuntament.

D’aquesta manera, Vilafranca contribueix en el desenvolupament de diferents projectes que les ONG’s estan duent a terme a zones molt desfavorides del planeta. Tanzània, l’Índia, Hondures, Perú i Senegal son els països que en aquesta oportunitat rebran les ajudes que ha adjudicat l’Ajuntament de Vilafranca.

Més informació: | | |