Un pal elèctric causa un incendi a La Pobla de Benifassà

comarquesnord.cat . La Pobla de Benifassà . dijous, 17 de gener de 2013 .
Etiquetes: ,

Efectius del Consorci Provincial de Bombers de Castelló han aconseguit controlar un incendi declarat a les 7.46 hores d’aquest dijous a La Pobla de Benifassà a causa de la caiguda d’un pal elèctric segons informava el diari El Mundo Castellón.

L’incendi, que hauria afectat a mitja hectàrea i no hauria ocasionat danys personals, s’ha declarat a les 7.46 hores i, per a sufocar el mateix, s’han desplaçat a La Pobla de Benifassà efectius del cos de Bombers de la Sènia, de Morella, Ballestar, així com del parc de Benicarló, segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers de Castelló.

A les 9.00 hores, l’incendi ha pogut “controlar-se”, han afegit les mateixes fonts encara que el vent ha dificultat les tasques de l’helicòpter que ha participat en la feina d’extinció.

L’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha activat l’alerta taronja per forts vents en la província de Castelló per tercer dia consecutiu, davant el risc que es registren ratxes de fins a 90 quilòmetres per hora. A la mateixa Pobla de Benifassà s’ha aplegat este matí als 112 quilòmetres per hora en força del vent.

Més informació: |