Carta d’un aprenent de pastor als parlamentaris de les Corts Valencianes

L'opinió dels lectors . 18 de gener de 2013 . 1 comentari
Etiquetes:

Primer de tot, i abans d’entrar en matèria, desitjar-los un millor any nou. Un dels problemes més grossos que al meu pensar té la Generalitat i les Corts Valencianes és el deute. Deute que té pràcticament amb tots els sectors de la societat valenciana, entre ells, els pastors i agricultors. Segurament el deute al nostre sector sigue, amb més de tres anys, un dels més vells. Són conscients vostès d’esta barbaritat?

Al meu pensar, i si m’ho permeten, els donaria un consell. No els demano que es retallen el sou, ni que reduïsquen el nombre de parlamentaris com demana part de la societat, no. La meua proposta és més senzilla. Ja que són vostès els que prenen les decisions de com administrar els diners públics, per això els ha triat el poble, jo els proposo que per dignitat i ètica, deixen de cobrar el seu sou mentre no paguen tot el que deu l’administració que se suposa que vostès administren.

Es preguntaran que aconseguim amb esta mesura, i jo els ho contesto. Al meu entendre, tres coses fonamentals:
-Primera. A l’hora de decidir com gasten els diners de tots, pel compte que els toca, seran més realistes.
-Segona. Vostès entraran en el món real que vivim tota la gent normal, uns diputats no podran pagar la hipoteca, altres diputats els embargaran les propietats o perdran la vivenda, etc….
-Tercera. Al trobar-se vostès en esta situació, potser siguen més eficients a l’hora d’administrar els diners públics, i així, quan algun company polític robe dels fons públics, canvien el “chip” i faiguen unes lleis per a que qui la façe, la pague. Potser així, arribem tots a ser iguals davant la justícia.

Bon any nou!

* Un aprenent de pastor de 64 anys

Més informació:

1 comentari

  1. David Caballero enllaç al seu comentari

    què bo, saviesa en estat pur