Valderrobres guanya Pena-roja (0-2) en un derbi molt vistós i amb ocasions a les dos porteries

comarquesnord.cat . Pena-roja . dissabte 19 de gener de 2013 .
Etiquetes: ,

Partit vibrant el que es va viure el dissabte 19 a Les Planes. Pena-roja i Valderrobres arribaven al partit sense jugar-s’hi res. Però era un derbi, un partit d’aquells que tots els jugadors volen jugar. I el derbi va tindre de tot: ocasions, intensitat, nervis i molt de futbol. Valderrobres va posar els gols (0-2), però el Pena-roja va merèixer alguna cosa més, perquè ocasions les va tindre i guerra en va donar molta. El futbol no acaba de ser just amb el Pena-roja, encara que s’ha vist molta millora aquest 2013. Valderrobres, per la seua part, va aprofitar el partit per a canviar coses i provar jugadors, i dos hòmens de camp importants com són Borja i Dani van eixir des de la banqueta. Pel que fa al partit, els dos gols van vindre marcats per dos errades defensives. El primer d’ell, al minut 10, on Víctor intenta regatejar Felipe al vèrtex de l’àrea, Felipe la pren i bat a Enrique per dalt. El gol en contra no va arrugar el Pena-roja, que va tindre ocasions per a empatar. La més clara, la de Ionut, llançant una pilota fregant el travesser. Valderrobres buscava la contra per matar el partit. A la segona més del mateix. Lliure indirecte que té el Pena-roja i que se’n va per poc per dalt. El Valderrobres, en una contra, va fer el segon, obra de Borja al minut 68. Però els últims 25 minuts van ser del Pena-roja, tenint ocasions a dalt però faltant-li l’última espenta. Al final, partit molt correcte protagonitzat per dos equips pràcticament agermanats. Valderrobres tancarà la primera fase a casa contra el Calanda. Pena-roja, a domicili davant Alcorisa.

. La versió dels de casa

Segons va explicar José de Laris, primer entrenador del Pena-roja, “crec que el resultat és enganyós, perquè el Pena-roja va fer un bon partit i es mereixia alguna cosa més”. El resultat ho diu tot, però “Pena-roja va fer un gran partit i els gols, sobretot el primer, van arribar de dos errades. Valderrobres, en canvi, va tindre tota la sort que no vam tindre natres”. El partit va estar igualat, encara que Valderrobres va marcar aviat. Però “l’equip no va abaixar els braços. Al contrari. L’equip va aixecar el cap i va anar per l’empat, i crec que a la primera part ja mereixíem l’empat”. Els de Laris i Viña va intentar fer un gol amb el (0-2) “l’equip ho va donar tot. I estic orgullós de l’equip. Si seguim així, a la copa posarem moltes complicacions a casa”. El partit va ser injust amb el Pena-roja, però consideren que la línia de dissabte és un bon senyal.

. La versió dels visitants

Segons va apuntar José Vicente Rebullida, l’entrenador del Valderrobres, “va ser com tots els derbis, intens fins el final. Va ser un partit per a provar coses i jugadors. El camp se’ns queda una mica menut i ens costa jugar. Però com en altres partits, vam tirar d’efectivitat i vam aprofitar les nostres ocasions”. Valderrobres va buscar el segon però “no ho tinguérem fàcil”. També va tindre els seus minuts Fernando Muñoz, nou fitxatge ofensiu del Valderrobres que pot ser útil de cara a la segona fase davant les baixes que té l’equip a l’atac. Quant al rival, Rebullida va dir que Pena-roja “jugant a casa van ser molt durs, destacant que van jugar amb molta intensitat, en especial els últims 25 minuts de partit”. Pel que fa als seus, satisfet, però amb alguns problemes en la mitja defensiva, molt condicionada per la baixa de David.